όλα καλά τελικά την πέρασα(ξαναεβαλα από αρχη το zip) δε χρειάστηκε format μόνο wipe. στο τέλος μου έβγαλε ένα πίνακα που παραθέτω κάτω αλλά δε το έκανα install και τώρα όλα οκ .Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια είσαστε φοβεροί.
@tzimis Έχεις μεγάλο πρόβλημα..H ρομ δεν πρέπει να είναι,την ίδια φοράω και εγώ και δεν έχω θέμα...
Στην επόμενη φόρτιση και αν είσαι ρουτ δοκίμασε να κάνεις αυτό: Manual battery calibration.
και βλέπουμε..
Τώρα που το ξαναείδα καλύτερα πρόσεξα ότι το σήμα σου είναι χάλια...δοκίμασε πρίν το calibration να βάλεις σαν πρωτιμώμενο τύπο δικτύου -Μονο δίκτυα 2G-(τουλάχιστον όταν δεν χρησιμοποιείς δεδομένα) και ξαναδές το μπας και στρώσει
Πως κάνω manual calibration; Δεν ξέρω αν είμαι root. Πέρασα τη rom που αναφέρω παραπάνω από δω από το φόρουμ. Το πρόβλημα χειροτερεύει. Όπως είπα ξεκίνησε πριν 2-3 μέρες να τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία και σήμερα πλέον μιλώντας στο τηλέφωνο ζεσταίνεται πάρα πολύ το κινητό, σε σημείο να μην μπορείς να το πλησιάσεις στο αυτί γιατί καίγεσαι και βγάζει ενδείξεις υψηλής θερμοκρασίας της μπαταρίας κατά διαστήματα.
Πολύ πιθανό να μένει κάποια εφαρμογή συνέχεια ανοικτή... δοκίμασε να βάλεις το gsam battery monitoring, και δες στο app usage ποια εφαρμογή κάνει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.
@tzimis Έχεις μεγάλο πρόβλημα..H ρομ δεν πρέπει να είναι,την ίδια φοράω και εγώ και δεν έχω θέμα...
Στην επόμενη φόρτιση και αν είσαι ρουτ δοκίμασε να κάνεις αυτό: Manual battery calibration.
και βλέπουμε..
Τώρα που το ξαναείδα καλύτερα πρόσεξα ότι το σήμα σου είναι χάλια...δοκίμασε πρίν το calibration να βάλεις σαν πρωτιμώμενο τύπο δικτύου -Μονο δίκτυα 2G-(τουλάχιστον όταν δεν χρησιμοποιείς δεδομένα) και ξαναδές το μπας και στρώσει
Έκανα αυτό που περιγράφεις (έβαλα μόνο δίκτυα 2G) και είδα τεράστια διαφορά στη μπαταρία. Φορτίστηκε τελευταία φορά χτες το μεσημέρι και είναι ακόμη στο 65%. Οπότε αυτό έφταιγε! Το θέμα είναι πως λύνεται αυτό γιατί τα δεδομένα με 2G είναι πολύ χάλια..!!