Χαίρετε παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη δουλειά. Να ζητήσω ένα συγγνώμη προκαταβολικά αφού λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πολύ παραπάνω. Φίλος αγόρασε το Redmi Pro από Vickmall με την multi language Rom για να έχει ελληνικά αλλά η Rom είναι το λιγότερο για πέταμα. Θέλουμε λοιπόν να περάσουμε την ελληνική αφού και εγώ την είχα σε Redmi Note 2 Pro και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Έχω μπερδευτεί λίγο στο θέμα του unlock bootloader. Πρέπει να κάνω αίτηση για να ξεκλειδώσω ή γίνεται με το tool που λέει στον οδηγό? Αφού γίνει αυτό πρέπει να περάσω Κινεζική dev και μετά την ελληνική ή μπορώ κατευθείαν?
Ξέρω ότι όλα αυτά έχουν ερωτηθεί αρκετές φορές αλλά όπως είπα δεν έχω χρόνο να τα ψάχνω. Συγγνώμη και πάλι και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να κάνω αίτηση για να ξεκλειδώσω ή γίνεται με το tool που λέει στον οδηγό?
Αρχικά μπες να κάνεις την αίτηση ...
Ανέβασε και ένα screenshot να δούμε ποια ρομ έχει ακριβώς...
Δυστυχώς ο φίλος είναι σε άδεια και δεν πολύ σκαμπάζει. Θα πρέπει να κάνει αίτηση μαζί με το Mi account του? Την Κυριακή θα βρεθούμε θα επανέλθω με info. Που κάνουμε αίτηση να του πω να κάνει έναν Mi account αν είναι και κάνω εγώ αίτηση.
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk