Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
- Οδηγός
- ROM
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
φιλε στο ειπα και στην προηγουμενη σελιδα πρωτα πρεπει να πρρασεις κινεζικη dev και μετα τσεκαριμα bootloader
Ο/H demakhs έγραψε:
και γω έχω ψήσει ποπ κορν και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία!!!
Παιδια υπαρχει καποιο προβλημα; Αμα ειναι τα λετε εσεις ολα και εμεις απλα διαβαζουμε...και ο demakhs ειρωνευεται οποιον ρωταει και το πραγμα συνεχιζει ανενοχλητα -
φίλε Πάνο.....εδώ όπως βλέπεις δεν δίνουμε μόνο βοήθεια αλλά κάνουμε και χαβαλέ...καλοπροαίρετο....γιατί πρέπει κάποιοι, ενίοτε, να τον παίρνουν σαν κακοπροαίρετο, δεν το χω καταλάβει τόσο καιρό τώρα.
ο Γιώργος προσπαθεί τόση ώρα να σου πει πως προτείνεις κάτι που μπορεί να αφήσει ένα ωραίο τουβλάκι κινητό.
φαντάζεσαι τι έχει να γίνει μετά?? θα βαράει ο κακομοίρης που θα μείνει με το τούβλο στο χέρι και που σε πονεί και που σε σφάζει μετά!!!!
λες στο παιδί να πάει σε Ελληνική απευθείας, δηλαδή παίρνεις πίσω ότι έλεγες πιο πριν.
το sp flash ελλοχεύει κινδύνους να κολλήσει λόγω custom recovery.
εγώ θα πετάξω ένα σκονάκι, να το σκεφτούμε λίγο παραπάνω...bootloader.....miflash.....(άλλος μου το σφύριξε κ μένα).....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Δεν θα χρησιμοποιησω το sp flash αλλα τον δευτερο τροπο που αναφερεται στον οδηγο ... επιπλεον η διαδικασια θα προχωρισει οταν οι κινεζοι μου δωσουν άδεια για το mi unlock μιας και αφου περασω την κινεζιακια θελω κατευθειαν να βαλω την ελληνικη .... Τι πρεπει να προσεξω για να μην καταλυξω με hard brick κινητο και κλαιω μετα ?
-
Demakhs δεν ειπα πουθενα στο παιδι να περασει την ελληνικη...ειπα κινεζικη πρωταετα τσεκαρισμα bootloader...
Τεσπα, για το θεμα του χαβαλε, καλος ειναι απλα δεν ειναι για ολες τις περιστασεις...το να κανεις χαβαλε σε καποιον που εχει μια συσκευη 200ε στα χερια του και ειναι σε μια κατασταση ακροβατισμου μεταξυ επιτυχιας και τουβλιασματος, σιγουρα δεν ειναι η καλυτερη περιπτωση. -
Ο χαβαλες είναι χαβαλες κ αυτό δεν αλλαζει, ανεξαρτήτως του αν κάποιος είναι σε καλή ή σε άσχημη κατάσταση...Δική μου άποψη...
....τώρα με μπερδεψες όμως....
Εσύ είσαι αυτός που "εχει μια συσκευη 200ε στα χερια του και ειναι σε μια κατασταση ακροβατισμου μεταξυ επιτυχιας και τουβλιασματος" γιατί κάπου χαθηκα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μια ερώτηση παιδιά,να δω αν τα θυμάμαι σωστά.
Πριν λίγο συνάδελφός,που τον έχω βάλει στα κόλπα με xiaomi,μου έδειξε το νεο του τηλέφωνο το redmi pro.Όλα σούπερ εκτός απο την Ρομ. Έχει unofficial.
Για να φτάσει εδώ να βάλει την Ελληνική πρέπει να μπει official dev China με download mode,μετα ξεκλειδωμα bootloader και τέλος οτι αναφέρει ο οδηγός, σωστα τα λέω?
Βέβαια για περισσότερα θα τον στείλω εδώ μια και μετέχει στο φόρουμ. -
Ναι ας δει πρώτα τον bootloader ή εναλλακτικά με το κινέζικο mi pc suite επονομαζόμενο και ως πολυβόλο
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H filosofos77 έγραψε:
Για να φτάσει εδώ να βάλει την Ελληνική πρέπει να μπει official dev China με download mode,μετα ξεκλειδωμα bootloader και τέλος οτι αναφέρει ο οδηγός, σωστα τα λέω?
-
Οκ ευχαριστώ και τους δυο σας.
Τον έχω ενημερώσει αλλά κυρίως να μιλισει εδώ μην κανει καμια πατάτα και τον πάρω στο κυνήγι.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα