Μην ανησυχείς Πάντως και απο τα 2 δουλευούν, εκτός και αν η αλλαγή στην rom είναι μεγάλη (πχ xtrvbeta1 -> xtrvbeta2 ή ακόμα καλύτερα, android 6 -> 7).
Εγώ πολλές φορές απο βαρεμάρα το περνάω απο το Updater
Μήπως μπορώ να αποφύγω το upload της ROM με fastboot?
Αφού τώρα είμαι super user μπορώ να αποθηκεύσω παντού.
Αν ξερουμε που το πηγαίνει το αρχείο με το fastboot upload μπορώ να το κατεβάσω και να το μεταφέρω σε κεινο το φακελο κατευθείαν απ'το κινητό.
Ξέρετε που πρέπει να το σώσω?
ξεκινησα να περασω τν ελληνικη rom στο redmi pro και λογικα εχω κανει μλκια. εφτασα στο σημειο οπου κανουμε wipe dalvik art chace chace και data και μ βγηκε ενα σφαλμα οπως και σε αρκετους απ οτι ειδα εκει εκανα format data και μετα reboot το κινητο εκει εμεινε συνεχομενα στο mi το αρχικο απο τοτε τπτ πλεον δεν το αναγνωριζει ουτε το pc
Reboot to recovery θα λέει όποιος οδηγός και να χεις ακολουθήσει...
Αφού δεν έχει λειτουργικό, γι αυτό σου βγάζει το mi....βάλε το κινητό στο twrp και φλάσαρε το zip της rom.
Αν δεν το βρίσκεις μέσα, λόγω format data και δεν το αναγνωρίζει ως αποθηκευτικό χώρο, ενόσω είσαι στο twrp, τότε πήγαινε στο device manager, λογικά θα το βλέπει σαν android phone-->google nexus ή κάπως έτσι, δεξί κλικ στο google nexus > κατάργηση συσκευής > επιλέγεις και το διαγραφή των drivers > κατάργηση.
Σε 1 λεπτό θα το δει σωστά με σωστούς drivers και θα εμφανιστεί σαν αποθηκευτικός χώρος, για να αντιγράψεις τη rom.
Αν έχεις sd card, αντέγραψέ την και φλάσαρέ την από κει.
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!