@ail31ou όχι, δεν είπα ότι δεν ισχύουν αυτά που παραθέτεις! Για την ακρίβεια έπρεπε να γίνει format στο data γιατί νομίζω ήταν encrypted.. κάτι άλλο παίζει στην περίπτωσή μου..
Κανεις την παρθενικη εγκατάσταση της ελληνικής ρομ?
Καλημέρα! Τελικά όλα καλά! Ο @stamatisv είχε δίκιο.. υπήρχε πρόβλημα με το αρχείο, για την ακρίβεια για κάποιο λόγο και ενώ το είχα τσεκάρει όταν το είχα περάσει στην sdcard, το αρχείο της rom φαίνονταν να είναι 0 bytes! Το κατέβασα ξανά (σε άλλη συσκευή), έκανα έλεγχο md5 και τελικά σε 10 λεπτά η συσκευή (Redmo Pro) έτρεχε xtrv stable.. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια και συγνώμη που δεν το έλεγξα πιο νωρίς.. θα επανέλθω με σχόλια χρήσης της rom αφού το χρησιμοποιήσει ο κάτοχος για λίγο καιρό!
Καλημέρα! Τελικά όλα καλά! Ο @stamatisv είχε δίκιο.. υπήρχε πρόβλημα με το αρχείο, για την ακρίβεια για κάποιο λόγο και ενώ το είχα τσεκάρει όταν το είχα περάσει στην sdcard, το αρχείο της rom φαίνονταν να είναι 0 bytes! Το κατέβασα ξανά (σε άλλη συσκευή), έκανα έλεγχο md5 και τελικά σε 10 λεπτά η συσκευή (Redmo Pro) έτρεχε xtrv stable.. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια και συγνώμη που δεν το έλεγξα πιο νωρίς.. θα επανέλθω με σχόλια χρήσης της rom αφού το χρησιμοποιήσει ο κάτοχος για λίγο καιρό!
Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβα την προηγούμενη βδομάδα Xiaomi Redmi Pro με unofficial rom, το οποίο και διαπίστωσα από το Φόρουμ εδώ μιας και στην αρχή δεν ήξερα τι να κοιτάξω. Ψάχνοντας τι πρέπει να κάνω χάθηκα λίγο πολύ στους οδηγούς μιας και δεν έχω ξανά ασχοληθεί με κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Τελικά, βρήκα από ένα thread και επικοινώνησα με τον @derveni ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και ήταν πρόθυμος να με βοηθήσει το συντομότερο δυνατό. Ξεκλειδώσαμε Bootloader, περάσαμε TWRP, κατεβάσαμε την ελληνική rom xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_7.1.19 και με την καθοδήγηση του ακολούθησα αυτόν τον οδηγό για την εγκατάσταση της. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, τον ευχαριστώ πολύ για όλα!!
καλησπερα παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση μιας και εισται κατοχος του redmi pro αλλα εχεται και μεγαλη εμπηρια στο αντικειμενο. εκανα ολα τα βηματα για το flash της ελλινηκης ρομ(για πρωτη φορα) και δε μου αναγνωριζε την μνημη,εκανα factory wipeμ αναγνωρισε μετα την μνημη αλλα οταν παταω roobot βγαζει το λογοτυπο mi και απο κατω mi.com αλλα το κινητο δεν ανοιγει ποτε για να βαλω ξανα την ρομ . εχω δοκημασει σε fastboot μπας και το διαβασει ο η/υ αλλα τιποτα .καμια ιδεα? Ευχαριστω