έκανα την διαδικασία όπως την περιγράφει στην πρώτη σελίδα. Μετά την εγκατάσταση στο twrp μου εβγαλε 7 λαθη. Άνοιξε η συσκευή μετα από 10 λεπτά στις πληροφορίες έχει κανονικά την ρομ του φορουμ απλά έμειναν πολλές κινεζιές μέσα... χμμμμ καμιά ιδέα?
Να συμπληρώσω πως 2-3 φωτος που ειχα στην συσκευή πριν την εγκατάσταση παρέμειναν και μετα την εγκατάσταση
ευχαριατω πολύ για την άμεση απάντησή σας. Έκανα προς το παρόν επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με twrp σαν να φύγανε πολλά πολλά θα ξανά κάνω εγκατάσταση αργότερα αν είναι.
Γειά και από εμένα έχω μία απορία σχετικά με την εγκατάσταση χθές παρέλαβα ένα ολοκαίνουργιο Ρεντμι προ 3/64 και πέρασα την ελληνική Ρομ με της οδηγίες του οδηγού από εδώ. Μόλις περάστηκε δεν είχανε σβήσει τα δεδομένα παρόλο που έκανα ρεσετ στο τηλ και γουαιπ από το twrp.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης την στιγμή που πατάω ινσταλ προσπαθούσα να βρω τη Ρομ και δεν την έβρισκα πουθενά (ενω υπάρχει μέσα κανονικά) και αναγκαστικά να την ξανακάνω την διαδικασία παίρνοντας την Ρομ στην sd card!!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και αναγκαστικά να την ξανακάνω την διαδικασία παίρνοντας την Ρομ στην sd card!!
Αν κάνεις format data λογικό είναι να σβηστεί η ρομ μέσα απο το τηλέφωνο...
Πριν την εγκατάσταση πρέπει να κάνει factory reset για να διαγράψει παλιές εφαρμογές κλπ..