καλημερα..!! Μετα απο μερικες μερες χρησης και καποια bugs αποφασισα να βαλω την Ελληνική ρομ και εγω..! Εχω 2 ερωτήσεις. Πρωτον:Επειδη το κινητο προορίζεται για κοπελα που δεν έχει σχέση και διάθεση να ασχολείται με κατι αλλο απο φωτο και ιντερνετ,ειναι προτιμότερο να βαλω την stable ελληνική αντι της dev? Και αν ναι ο οδηγος ειναι ιδιος και απλα αλλαζει το αρχείο της ρομ που πρέπει να κατεβασω; Δεύτερον:το κινητό απο οτι ειδα ηρθε ξεκλειδωτο απο την κινα. Πως μπορώ να ειμαι σιγουρος ότι το εχει ξεκλειδωσει σωστα ο φιλος κινέζος ωστε να μην εχω προβληματα κατα το flash; Σορρυ για το μακρυναρι και ευχαριστω εκ των προτέρων..!
Ερωτηση που μου προεκυψε μολις διαβαζοντας ξανά τον οδηγό... Πως θα μείνει μεσα στο τηλεφωνο η ρομ που θα κατεβασω αφου θα κανω wipe data?θα πρέπει να την περασω σε sd??
Προτείνω stable και μετά το Wipe catch dalvick και data περνά τη ρομ σε μια κάρτα μνήμης και κάνε εγκατάσταση από εκεί. Αφού ξεκλειδώσεις με τον Official τρόπο να είσαι σίγουρος.
Προτείνω stable και μετά το Wipe catch dalvick και data περνά τη ρομ σε μια κάρτα μνήμης και κάνε εγκατάσταση από εκεί. Αφού ξεκλειδώσεις με τον Official τρόπο να είσαι σίγουρος.
καταρχην ευχαριστω...για να ξεκλειδωσω με τον official τροπο πρεπει να κλειδώσω και να ξεκλειδωσω μετα σωστα;
Δεν το γνωρίζω αν πρέπει να κλειδώσεις πρώτα. Δοκίμασε όπως είσαι και άμα δεις κάποιο κόλλημα κλείδωσε και ξεκλείδωσε. Η περημενε κάποιον που γνωρίζει να σου απαντήσει.
Θύμισέ μου ποια ρομ έχει τώρα η συσκευή...το κλείδωμα γίνεται εύκολα και με την εντολή fastboot oem lock από fastboot mode, στο καπάκι τρέχεις το unlock tool και κάνεις unlock με το mi account σου.
Σε μερικές Κινέζο ρομ έχει αναφερθεί ότι ξεκλειδώνει και χωρίς Official rom. Όπως είπε και ο @NasDriver γράψε ποια ρομ έχει από το about phone η βάλε ένα screenshot.
Θύμισέ μου ποια ρομ έχει τώρα η συσκευή...το κλείδωμα γίνεται εύκολα και με την εντολή fastboot oem lock από fastboot mode, στο καπάκι τρέχεις το unlock tool και κάνεις unlock με το mi account σου.