Θα ήθελα να εκφρ'ασω τις ευχαριστίες μου στα μέλη που με βοήθησαν να περάσω τη Ρομ στο Redmi pro μου. Η νεα ρομ έιναι καταπληκτική, αξίζει τον κόπο. Ερώτηση μόνο έχω για το αν μπορώ να κλειδώσω app με δακτυλικό αποτύπωμα, χωρίς να είναι ταυτόχρονα κλειδωμένη και η οθόνη. Έκανα πολλές προσπάθειες και δεν το κατάφερα...
@Athanasio Karabot Μπορείς να δεις μέσα στην εφαρμογή Security/Ασφάλεια.
Προχωράς τη σελίδα προς τα κάτω και έχει την επιλογή App lock, την ενεργοποιείς και πατάς με το δάχτυλο να ανοίξουν οι επιλογές της, αφού τις ξεκλειδώσεις με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή το pattern που έχεις ορίσει.
Κατόπιν από τη λίστα των εφαρμογών ενεργοποιείς τους διακόπτες σε όποιες θες.
Κάθε φορά που θα θες να χρησιμοποιήσεις, κάποια από αυτές τις εφαρμογές, θα πρέπει να την ξεκλειδώσεις, άσχετα αν ήδη κάνεις δουλειές με ξεκλείδωτη οθόνη.
Αν μια εφαρμογή ξεκλειδώσει να χρησιμοποιηθεί, θα μπορείς να την ανοίγεις, όσο δεν έχει κλειδώσει η οθόνη.
Να κλειδώσει όμως εφαρμογή χωρίς να κλειδώσει μια φορά η οθόνη, δεν νομίζω ότι υπάρχει επιλογή.
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά για να καταλάβω. Γίνεται να έχω ξεκλείδωτη την οθόνη και κλειδωμένη την εφαρμογη? Να κλειδώνει δλδ η εφαρμογή μόλις κλείνει η οθόνη, οκ, να χρησιμοποιω το τηλέφωνο ξεκλείδωτο και αν χρειαστεί να μπω σε εφαρμογή, να ζητάει δακτυλικό, αυτό θα με βόλευε
Σωστή η διαδικασία, αλλά δεν με άφηνε με τίποτα να ξεκλειδώσω την οθόνη και να παραμείνουν κλειδωμένες οι εφαρμογές. Τελικά χρειάστηκε να δώσω την εντολή "Απαιτείται αριθμός πρόσβασης -Ποτέ". Πολλά ευχαριστώ πάντως...