Πες μας εντυπώσεις μόλις την βάλεις,ψήνομαι και εγώ να γυρίσω σε stable, μόλις επιβεβαιωθεί ότι δεν παίρνουμε μαντολάτο, ούτε 7.0 ούτε 7.1 ούτε τίποτα δηλαδή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Μπά ούτε ΜIUI 9 βλέπω. Από ότι διαβάζω, θα βγεί άλλη μία έκδοση 8 για τις συσκευές που δεν θα πάρουν 9, η οποία θα έχει κάποια καλούδια της 9, για να χρυσώσει το χάπι.
Μου θυμίζει η κατάσταση Microsoft που έδωσε την έκδοση 7.8 σε όσες συσκευές δεν πήραν τα WP 8. Ελπίζω όμως να μην συνεχίσουν να αντιγράφουν την πολιτική της microsoft στα κινητά και σε άλλους τομείς..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ότι συσκευή και άν έχω πάρει (5-6) δεν έχουνε κουνήσει ούτε τσικ γιά αναβάθμιση,και ακριβές συσκευές έτσι;
Βλέπει και ο chief και θα μου αλλάξει το όνομα σε Γκαντεμο-κατσικο-καραγκουνο-μούρη!!!
Στην περιπτωσή μας, ο φταίχτης είναι μόνο ένας και ακούει στο ένδοξο όνομα mediatek.
Δεν ξανα ακουμπαω κινητό με τέτοιο επεξεργαστή και τσάμπα να μου το δώσουν.
Περάστηκε η τελευταία stable,μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός 3-4 fc και μία επανεκκίνηση,από μπαταρία την βλέπω σούπερ αλλά έχει αυτό το σπαστικό που έχουν και οι dev όταν δηλαδή απενεργοποιείς το κλείδωμα σου πετάει και τα δακτ. αποτυπώματα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δουλέψεις εφαρμογή από το playstore γιά να κλειδώνεις μόνο όσες εφαρμογές θέλεις χωρίς να πρέπει να κλειδώσεις και την αρχική οθόνη...πολύ σπάσιμο ρε παίδες!!!
Κατά τάλλα πολύ smooth χωρίς προβλήματα εκτός τα fc που προανάφερα και όλα αυτά με το που άνοιξε η συσκευή,από εκεί και μετά όλα ρολόι.Ίσως έχει βελτιωθεί λίγο και η κάμερα.
Α λύθηκε και ένα πρόβλημα που είχα με το back,μερικές φορές δεν έκανε πίσω με τίποτα-νομιζα ότι ήταν hardware πρόβλημα- αλλά με την καινούρια ρομ έστρωσε!!