Επισυναψη από την από την εφαρμογή του κινητού δεν μπορείς να κάνεις μόνο από μπεις από browserΟ/H HliasAvg έγραψε:
Πάτα εκεί που σου έχω κυκλωσει.
Χρηστός Πολίτης.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕπισυναψη από την από την εφαρμογή του κινητού δεν μπορείς να κάνεις μόνο από μπεις από browserΟ/H HliasAvg έγραψε:
Πως ανεβάζω φωτογραφία?? Το πρόγραμμα ποΟ/H NasDriver έγραψε:
Μπορείς να ανεβάσεις μια φώτο να δούμε το πρόβλημα που έχεις ?
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Πάρε ένα άλλο κινητό, βάλε λευκό φόντο και τραβά μια φωτογραφία να φαίνεται αυτό που λες με τον οπαπ. Και ανέβασε την. Αν και αυτό που λες από ότι καταλαβαίνω είναι αποτύπωμα τις εφαρμογής στην οθόνη, που την ξέχασες ανοιχτή και έμεινε ώρες έτσι. Στην ουσία έχει κάνει καψημο και δεν φεύγει. Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα και σχεδόν όλοι όσοι έχουν redmi pro. Για να μην σε ενοχλεί βάλε ένα σκούρο θέμα. Εγώ αυτό έκανα και δεν το βλέπω ποτέ.Ο/H Bob7 έγραψε:
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Βάλε σκούρο θέμα και θα με θυμηθείς. Θα το βλέπεις σπάνιαΟ/H tiniakos έγραψε:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που προσφέρεται βοήθεια εδώ μέσα.
Πραγματικά άλλο τηλέφωνο με την ελληνική rom.
Αν δεν είχα και το αποτύπωμα στην οθόνη θα ήμουν πιο ευτυχισμένος.
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Τραβάω φωτογραφία με tablet αλλά δεν φαίνεται καλά. Αλλά όντως είχα ξεχάσει την εφαρμογή του ΟΠΑΠ ανοιχτή για πολλές ώρες. Δλδ δεν παίρνει γιατρειά??Ο/H HliasAvg έγραψε:
Πάρε ένα άλλο κινητό, βάλε λευκό φόντο και τραβά μια φωτογραφία να φαίνεται αυτό που λες με τον οπαπ. Και ανέβασε την. Αν και αυτό που λες από ότι καταλαβαίνω είναι αποτύπωμα τις εφαρμογής στην οθόνη, που την ξέχασες ανοιχτή και έμεινε ώρες έτσι. Στην ουσία έχει κάνει καψημο και δεν φεύγει. Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα και σχεδόν όλοι όσοι έχουν redmi pro. Για να μην σε ενοχλεί βάλε ένα σκούρο θέμα. Εγώ αυτό έκανα και δεν το βλέπω ποτέ.Ο/H Bob7 έγραψε:
Ο/H HliasAvg έγραψε:
Ευτυχώς δεν είναι τόσο τραγικό να με ενοχλεί σε σημείο να αλλάξω οθόνη. Ευχαριστώ για το χρόνο σαςΟ/H NasDriver έγραψε:
Μόνο με αλλαγή οθόνης αλλά δεν αξίζει, εκτός και εάν έχει γίνει πολύ μεγάλο σε σημείο που να μην μπορείς να δεις τίποτα