Καλησπέρα. Θα μπορούσες να ανεβάσεις εδώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ROM έχεις;
τα κατάφερα. δεν ήξερα ότι πρέπει να ξανακάνω unlock μετά από την κινέζικη. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου, το εκτιμώ.
Ελπίζω να φανώ και εγώ χρήσιμος κάποια στιγμή
εχω το redmi pro απο πέρσι αλλα δεν ειχα αποφασισει να το ρουταρω και να περασω την aroma. ειχα ξεκλειδωσει το bootloader βεβαια απο οταν το πειρα αλλα μεχρι εκει. σημερα αποφασισα να ακολουθησω τον οδηγο και αυτη την στιγμη εδω και κοντα μιση ωρα ειμαι κολλημενος σε μια οθονη που γραφει XTRV ARΩΜΑ και απο κατω εχει τις 3 κουκιδες που αναβοσβηνουν. κατα διαστηματα εχει δονηθει 2 3 φορες. τι κανω;;;
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
Ότι σου είπε ο Μανώλης μπες φαστμπουτ δες τον bootloader εάν είναι ξεκλειδωτο ακόμα πάλι κάνεις flash αλλά βάλε την άλλη όχι την Αroma
Ok τότε αφού ξεκόλλησε προχωράς
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ολα οκ με το κινητο. το φλασαρα και για δευτερη φορα γιατι την πρωτη δεν εβρισκε το root. το μονο προβλημα ηταν οτι πρεπει να ειχε γινει η εγκατασταση και να ειχε κολλησει στην εισαγγωγικη οθονη φορτωσης οποτε μετα απο 45 λεπτα που περιμενα και αφου ειχε δονηθει 2 φορες το εσβησα το αναψα και ηταν οκ. αρχικα η πρωτη εγκατασταση που δεν μου εβρισκε το ρουτ την ειχα κανει με εγkατασταση superuser ενω την δευτερη με magisk manager. σας ευχαριστω για την πολυ καλη ρομ
=============== Φεβ 7th 2018, 10:06pm ===============
ελπιζα σε αυτη την αναβαθμιση να ειχε ληθει το προβλημα με τα widget του καιρου αλλα δυστηχως...
Eυχαριστω....πειραζει που εχω το 3.0.2?ρωταβ γιατι δεν εχω αλλαξει ποτε το twrp.το κατεβαζω,το πεταω χυμα και το τρεχω?Δεν μπορω να κανω αλλαγη ρομ μεσα απο τον updater κατευθειαν?
ευχαριστω πολυ,αλλαξε το twrp......μια τελευταια ερωτηση....νσ κανω αλλαγη ρομ τωρα μεσα απο το twrp(install img,επιλογη ρομ κτλ)ή απο τον updater?.Υπαρχει διαφορα?ειναι καλυτρα με καποιο τροπο?