Τι να πρωτοκατεβασω απο εκει αδερφε..?? εμενα μου λειπει το omega_images_6.8.11_20160805.0000.29_6.0_cn.tgz και κατ΄επεκταση το MT6797_Android_scatter συμφωνα με τον οδηγο....
Κάντε εγκατάσταση των SP Flash Tool & Drivers:Κατεβάστε όλα τα Zip αρχεία και κάντε τα Extract όπως σας εξηγούμε.
Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο.
Μετά χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση των Drivers, για να μπορέσει να δει την συσκευή σας σωστά το PC σας.
Απλά κάνετε extract το αρχείο "Driver_Auto_Installer_v1.1236.00.zip", και κάνετε διπλό κλικ στο "Install.bat", και αυτό αυτόματα θα κάνει εγκατάσταση όλους τους απαραίτητους Drivers που χρειάζονται, και φυσικά μην ξεχάσετε να επιτρέψετε την εγκατάστασή τους στα Windows, όταν αυτό σας ζητηθεί (ALLOW).
Κάνουμε δηλαδή Unzip το SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1620.00.000.zip και το omega_images_6.8.11_20160805.0000.29_6.0_cn.tgz αρχείο.
Τα παραπανω τα λεει ο ολοκληρωμενος οδηγος για το flash της rom στο red mi pro, στα λινκ που δινει ο οδηγος, κατεβασα τους drivers, και το sp Flash tool, αλλα δε μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κατεβασω απο το πρωτο λινκ , γτ δεν εχει πουθενα το κινητο μου... εχω κατεβασμενη σε μορφη zip, ηδη τη ρομ που ειναι για το δικο μου, την ελληνικη αλλα ουτ tgz καταφερα να την κανω, ουτε εχει πουθενα το MT6797_Android_scatter που αναφερει ο οδηγος...