καλησπερα στην παρεα!
εχω redmi note 4 με περασμενη αρωμα Miui9 v9.2.1.0 , αν θελω να περασω την τελευταιa αρωμα η xtrv θα χασω ολα τα αρχεια μου ή υπαρχεις τροπος να μεινουν ως εχει?
καλησπερα στην παρεα!
εχω redmi note 4 με περασμενη αρωμα Miui9 v9.2.1.0 , αν θελω να περασω την τελευταιa αρωμα η xtrv θα χασω ολα τα αρχεια μου ή υπαρχεις τροπος να μεινουν ως εχει?
Θα πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε Factory Reset πριν από το Flash και θα χάσεις όλες τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, αλλά όχι τα αρχεία που έχεις αποθηκεύσει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου.
καλησπερα στην παρεα!
Θα πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε Factory Reset πριν από το Flash και θα χάσεις όλες τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, αλλά όχι τα αρχεία που έχεις αποθηκεύσει στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου.
απλα το ετρεξα μεσα απο twrp εκανα μονο διαγραφη chache kai davlik . δεν εχασα τπτ, η τελος παντων ετσι νομιζω
Καλησπέρα στην ομάδα. Στέλνω για λογαριασμό φίλου που αντιμετωπίζει θέμα με Xiaomi redmi note 4 έκανε τελευταία αναβάθμιση rom στο κινητό του και από τότε αντιμετωπίζει θέμα με την μπαταριά, πέφτει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα από 95% μέσα σε 2 ώρες 5%. Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια stable rom και τον τρόπο να την κάνω flash. Τα χαρακτηριστηκά του κινητού τα ανεβάζω σε φώτο. Ευχαριστώ.
Δες στη διαχείριση μπαταρίας ποια εφαρμογή κάνει την μεγαλύτερη κατανάλωση, επίσης καλό θα ήταν να διαγράψει την εφαρμογή Google duo... υπάρχει ένα tool στο φόρουμ... αλλά είμαι εκτός και δεν μπορώ να βάλω λινκ...
Καλησπέρα στην ομάδα και πάλι. Δοκίμασα και έκανα διαγραφή τις εφαρμογές της google που όντως 2 είχαν κατανάλωση μπαταρίας μεγάλη αλλά και πάλι η μπαταριά κατεβαίνει πάρα πολύ γρήγορα. Έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο? Μήπως χρειάζεται αλλαγή rom?
Το Nikel πλέον σε σύγκριση με άλλα Xiaomi με Snapdragon επεξεργαστή είναι πολύ ενεργοβόρο κινητό λόγω mtk επεξεργαστή , εάν μετά βίας σου βγάζει μια ημέρα χρήσης ,καλά είναι μην το πειράζεις , αναβάθμιση βέβαια πάντα στην τελευταία ρομ προτείνεται.