καλησπερα παιδια. πηρα το οκ για ξεκλειδωμα και ηθελα να ρωτησω πια Τελευταία developer να βαλω γιατι βλεπω πολλες? εσεις πια εχετε και τι διαφορες εχουν ? αν εχουν
καλησπερα παιδια. πηρα το οκ για ξεκλειδωμα και ηθελα να ρωτησω πια Τελευταία developer να βαλω γιατι βλεπω πολλες? εσεις πια εχετε και τι διαφορες εχουν ? αν εχουν
Η νέα global developer πάντως έχει αποσπάσει σχετικά καλές κριτικές.
Και εμένα κόλαγε στο Mi όταν έκανα Flash και έκανα το εξής και όλα καλά τώρα: μπήκα twrp έκανα Format Data reboot σε twrp και καπάκι τα 3 wipe (όχι system) και κατευθείαν Install την τελευταία stable και διορθώθηκαν όλα. Πιστεύω να βοήθησα
με αυτη την ρομ αν περασουμε θεωρειται οτι ειναι επισημη και θα εχουμε αναβαθμισεις στο λογισμικο? και κατι ακομα εγω εχω το redminote 4 nikel και με πεταει συνεχως διαφημισεις , θα σταματησουν αν περαστει αυτη η εκδοση/?>
με αυτη την ρομ αν περασουμε θεωρειται οτι ειναι επισημη και θα εχουμε αναβαθμισεις στο λογισμικο? και κατι ακομα εγω εχω το redminote 4 nikel και με πεταει συνεχως διαφημισεις , θα σταματησουν αν περαστει αυτη η εκδοση/?>
σας ευχαριστω πολυ
Αν εννοείς την ελληνική ROM, όχι θεωρείται unofficial, αλλά βασίζεται στις επίσημες ROMs της Xiaomi που κυκλοφορούν κατά καιρούς και τα παιδιά εδώ κάνουν πολύ καλή δουλειά στην υποστήριξή της (παραπάνω από καλή βασικά, εξαιρετική !). Όσο για τις διαφημίσεις, βγαίνουν εύκολα αν root-αρεις, εγκαταστήσεις και αναβαθμίσεις το Adaway. Κόβει την συντριπτική πλειοψηφία των ad/adaware domains με δραστικό τρόπο (σε επίπεδο hosts file), οπότε δεν πρόκειται να ξαναδείς διαφήμιση είτε στον browser του κινητού σου, είτε στις εφαρμογές, ούτε ζωγραφιστή.