Android Factory Reset is a feature that erases all device settings, user data, third-party applications, and
associated application data from an Android device’s internal flash storage to return the device to the condition it was in when shipped from the factory.
Με πιό λίγα λόγια , κινητό είναι χρησιμοποιήσιμο φυσικά έχοντας Rom
Ή μία ερώτηση είναι για να φλασαρεις τη ρομ μέσα από το κινητό. Ή άλλη ερώτηση είναι για να φλασαρεις με το splash δηλ με κομπιούτερ και fast boot ρομ. Διάβασε πρώτα τους οδηγούς της συσκευής σου και μετά συνέχισε σύμφωνα με αυτούς.
Έχω κατανοήσει τους οδηγούς για το SP flash tool, γιατί στο παρελθόν τους έκανα σε Lenovo, αλλά δεν βρίσκω την Επίσημη Ελληνική MIUI ROM για το Xiaomi Redmi Note 4, σε scatter.txt
Και εγω εχω προβλημα με το format data. Απο global Official με unlocked bootloader δεν μπορω να κανω data format (red lines with errors) H rom (xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0) γινετε setup αλλα δεν κανει factory reset. Βρισκω τα icons οπως τα ειχα φτιαξει πριν. Η rom ομως αλλαξε. Αuτο που δεν εκανα ειναι format απο το πρωτο μενου του recovery. Θα προσταθησω αυριο και θα σας πω.
Despicable Me ! Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead.