@GeoX23
Το δικό μου μύνημα δεν ήταν ακριβώς αυτής της λογικής για να κάτσεις να γράψεις όλο το κατεβατο , ούτε καν το διάβασα .. δεν είμαι αντίθετος σ'αυτο , εφόσον υπάρχουν χρήστες που προτιμούν να πληρώσουν για να κάνουν τη δουλειά τους , με γεια τους με χαρά τους.
Λοιπόν , από σήμερα βρέθηκε λύση στο πρόβλημα με τις ΣΙΜ σε κάποιες από τις Nikel συσκευές , θα κάνεις τη δουλειά σου άνετα σε λίγο .. περιμένω τα τελευταία τεστ και ενημέρωση από τα παιδιά που δοκιμάζουν τη ρομ.
Αναμένω αναφορά για τις developer roms , με τις stable θα βγει διορθωμένη ρομ , μάλλον αύριο ..
Ευχαριστω πολυ για τις οδηγειες. περασα επιτυχως την eu developer κ εχει ελληνικα 100% επειδη ειναι γυναικας το κινητο το αφηνω με αυτην κ δεν το πασπατευω αλλο! γτ μετα αμα χαλασει ακολουθει γκρινια
Καλησπέρα την Δευτέρα παραλαμβάνω το τηλέφωνο από vickmall με global dev(ξεκλειδωνει με αυτη,σωστα;)και θέλω να περάσω την ελληνική dev.Ο λογαριασμός μου έχει ήδη έγκριση για ξεκλείδωμα και έχω διαβάσει αρκετές φορές τούς οδηγούς οπότε ελπίζω να τα καταφέρω.
Επειδή διαβάζω για χαμένα ιμει,ποια έκδοση dev ελληνικής μου προτείνετε να κατεβάσω-βαλω;
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα την Δευτέρα παραλαμβάνω το τηλέφωνο από vickmall με global dev(ξεκλειδωνει με αυτη,σωστα;)και θέλω να περάσω την ελληνική dev.Ο λογαριασμός μου έχει ήδη έγκριση για ξεκλείδωμα και έχω διαβάσει αρκετές φορές τούς οδηγούς οπότε ελπίζω να τα καταφέρω.
Επειδή διαβάζω για χαμένα ιμει,ποια έκδοση dev ελληνικής μου προτείνετε να κατεβάσω-βαλω;
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την τελευταία dev θα βάλεις. Πριν την φλασάρεις, άποψή μου πάρε ένα πλήρες Nandroid backup μέσω TWRP (μην ξεχάσεις το Nvdata/nvram partition).
καλησπερα παιδια! ειμαι λιγο καινουργιος και δεν το πολυ εχω....
εβαλα την development Rom σε redmi note 4 και εχει ελληνικα κανονικα...
αν βαλω την ελληνικη ROM τι διαφορες εχει?
ειναι πιο σταθερη?