@geoanto555 Αδυνατό να καταλάβω πως ένα 90% των μελών του forum προσπαθεί να κάνει flash η unlock χωρίς να διαβάσει τον οδηγό και το τρελό είναι ότι γράφουν στο νήμα αυτού.
Όντως είχα ξεχάσει το flash, σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια, είμαι κάτοχος του Redmi Pro (omega) και έχω κάνει την διαδικασία χωρίς να δυσκολευτώ πουθενά, τώρα που πήγα να το κάνω στου ξαδέρφου μου, έγιναν όλα αυτά και όταν δεν είναι δικό σου και έχεις ανακατευτεί καταλαβαινεις..... πας να κάνεις το καλό και βγαίνεις και μπλεγμένος. Τέλος καλό όλα καλά και τα παθήματα μαθήματα...
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για άλλη μία φορά, καλή σας νύχτα.
@geoanto555 Δεν μιλώ αποκλειστικά για το προηγούμενο λάθος, αλλά με αφορμή αυτό, και αυτό γίνεται σε όλα τα νήματα με τους οδηγούς, δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κάποιους φίλους εδώ αλλά ενδόμυχα όλοι το έχετε εντοπίσει αυτό και δεν ξέρω πως μπορούμε να το λύσουμε αυτό, γιατί καταντά κουραστικό για όλους αυτό.
Η μόνη λύση γι αυτό είναι να μην συμμετέχει κανείς σαν βοήθεια για να διαβάζουν περισσότερο τους οδηγούς. Αυτό όμως δεν γίνεται οπότε ......Χαλαρώνουμε κ το απολαμβάνουμε.
@makisfz Συμφωνώ βρε Μάκη και πρώτος εγώ έχω κάνει τα περισσότερα αλλά άλλο να διαβάζεις και να κάνεις λάθη που είναι και θεμιτό, και άλλο να μην διαβάζεις καν, οι περισσότερες απαντήσεις θα είχανε αποφευχθεί αν είχαν διαβάσει στοιχειωδώς τους οδηγούς.