Τι εννοεις? Μπορείς να ανεβασεις screenshot με το σφάλμα?Ο/H jvalas έγραψε:
δεν μπορω να κανω data format (red lines with errors)
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) για πρώτη φορά.
- Οδηγός
- ROM
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H jvalas έγραψε:
Despicable Me !
Sometimes it lasts in love. But sometimes it hurts instead. -
-
-
Ο/H jvalas έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H jvalas έγραψε:
-
Ο/H aos1 έγραψε:
Ο/H jvalas έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H jvalas έγραψε:
Despicable Me !
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Despicable Me !
Θετική ΑπάντησηΚαταρχήν, καλησπέρα στην παρέα και την όμορφη κοινότητά σας.
Βασικά το Redmi Note 4 έρχεται με τουλάχιστον 2 ειδών digitizers. Οι κατασκευάστριες εταιρείες είναι η BOE, Tianma και δεν ξέρω και αν παίζει και η Auo. Δυστυχώς αυτά δεν στα λέει κανένας και ούτε φυσικά υπάρχει αξιόπιστος τρόπος να γνωρίζεις τι είδους LCD panel (manufacturer) θα φοράει το τηλέφωνο που θα πάρεις στα χέρια σου τελικά.
Όσοι έχουν την τύχη να "φοράνε" Tianma digitizer/LCD είναι αρχηγοί μιας και φαίνεται να λειτουργούν σε αυτόν όλα τα recoveries, χωρίς πρόβλημα στο touch. Σε όσα τηλέφωνα "φοράνε" BOE digitizers τώρα, στο αρχικό recovery που αναφέρεται ο οδηγός (mic) δεν δουλεύει το touch και μέχρι πρότινος δεν δούλευε ούτε στο recovery του cofface (που μέχρι στιγμής κατά την άποψή μου είναι το πιο πλήρες), πράγμα που (μάλλον ?) διορθώθηκε στην έκδοση 1124. Η λύση για τους κατόχους RN4 με BOE LCD είναι είτε αυτό που αναφέρθηκε πριν, δηλαδή OTG mouse (και αυτό με ερωτηματικά αν δουλέψει σωστά). Εναλλακτικά παίζει και το ZCX-TWRP-3.0.2-X-REDMI_NOTE4-MTK_Nikel-16.10.25 recovery από εδώ. Ελπίζω και εγώ να βοήθησα κάποιους και να ξεκαθάρισα λίγο τα πράγματα.Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Bodai ()
Αιτία: Χρήσιμες Πληροφορίες -
Μια ερώτηση παιδιά.Για να ξεκλειδώσω τον bootloader ποια china developer rom βαζω για το redmi note 4? MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum εδω δεν λεει κανένα redmi note 4. Εμένα αυτη την στιγμη φοραει την MIUI Global 8.0/STABLE 8.0.5.0.0(MBFCNDG).
-
Ο/H rider77 έγραψε:
Μια ερώτηση παιδιά.Για να ξεκλειδώσω τον bootloader ποια china developer rom βαζω για το redmi note 4? MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum εδω δεν λεει κανένα redmi note 4. Εμένα αυτη την στιγμη φοραει την MIUI Global 8.0/STABLE 8.0.5.0.0(MBFCNDG).
Είναι λάθος το link που έχεις παραθέσει. Αυτό είναι το σωστό. Από εκεί επιλέγεις το "Redmi Note 4 China" και πατάς το download full ROM στο δεύτερο κουμπάκι κάτω που αναφέρεται στην China Dev ROM.
Προσοχή όμως.
Το εν λόγω link αναφέρεται σε κατέβασμα ROM image που προορίζεται για system update μέσω της εφαρμογής του Xiaomi Updater (μέσα από το κινητό δηλαδή), δεν πρόκειται για fastboot ROM. Φορώντας Global stable, αμφιβάλω (και ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος) αν μπορείς να πας σε Chinese ROM (είτε Stable, είτε Developer).
Εφόσον ο bootloader σου είναι ακόμα locked και άρα δεν μπορείς να φλασάρεις με "φυσιολογικό" τρόπο μέσω κάποιου recovery, ο μόνος τρόπος που μπορείς να το κάνεις είναι μέσω του spflash tool (οδηγός εδώ). Γι' αυτό το σκοπό θα χρειαστείς Fastboot ROM για το RN4 από εδώ, επιλογή "Redmi Note 4 Latest China Developer Version Fastboot File Download".
Πάντως, για την ιστορία, έχει αναφερθεί (πλέον) επιτυχία στο ξεκλείδωμα του bootloader ΚΑΙ με Global stable ROM, απλά συνήθως οι κινέζικες ξεκλειδώνουν άμεσα και δεν εμφανίζουν προβλήματα. Άποψή μου είναι, κάνε εσύ την αίτησή σου, πάρε το ok, δοκίμασε το ξεκλείδωμα με αυτή που έχεις και αν δεν παίξει, τότε φλασάρεις την κινέζικη και συνεχίζεις.
Edit: Είμαι ηλίθιος, μόλις πρόσεξα το build number στην ROM σου. ΔΕΝ φοράς Global Stable, φοράς unofficial ROM και για την ακρίβεια έχεις ακριβώς την ίδια που έχω και εγώ. Η εν λόγω ROM δεν είναι Global Stable, αλλά βασίζεται σε παλαιότερη κινέζικη ROM (εξ ου και το CN στο build number μετά το MBF, αν είχες πραγματική Global Stable εκεί έπρεπε να λέει MI εκτός του ότι δεν υπάρχει Global Stable με 5 νούμερα στο build number των επίσημων ROM). Anyway, ισχύουν όμως όσα σου έγραψα για το spflash. Επίσης εγώ κατάφερα μια χαρά να κάνω unlock τον bootloader με την συγκεκριμένη unofficial ROM (εξαιρετικά γρήγορα θα έλεγα κιόλας). Από εκεί και πέρα είναι δική σου απόφαση πως θα κινηθείς. -
Το εφτιαξα τελικά. Ευχαριστώ πολυ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα