H international έκδοση έχει playstore ? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ερθει το κινητό και να μην χρειαστεί να πειράξω τίποτα να μην έχει bugs από unofficial Rom και να έχει play storeΟ/H iAmLiakos έγραψε:
Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος για το τι θα παραλάβεις, πάρε την International έκδοση του Redmi Note 3 Pro και ζήτα τους να μην βγάλουν ούτε τη ζελατίνα. Δηλαδή όπως βγαίνει απο το εργοστάσιο.
Έτσι είσαι 100% σίγουρος οτι θα έχει Official Global Stable rom.
Βοήθεια με κάποιο χρηματικό ποσό ...
-
-
Ναι οι Global roms έχουν κανονικά Play Store και θεωρητικά δεν έχουν bugs. Ειδικά εαν το πάρεις με Global Stable, είναι θεωρητικά χωρίς bugs.
-
Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις ..!! όποιος έχει να συμπληρώσει κάτι πολύ ευχαρίστως ..!!!
-
εγω δεν ξέρω τίποτα για το έγκλημα κύριε προεδρε....
(Καλά στα παν, προχώρα άφοβα)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα ή Global Rom έχουν προεγκατεστημένο το play store. Ή stable δεν έχει Ελληνικά ακόμα. Ή developer έχει Ελληνικά. Και ή δύο είναι σταθερές απροβληματιστες. Το θέμα με την china rom είναι στο πώς θα περάσεις το play store και δεν θα έχεις θέματα με το google services. Ή απόφαση δική σου.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα ρωτάω εδώ . Όταν πάρω το redmi note 3 pro με official global stable υπάρχει κανένα πρόγραμμα στο play store για να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο ?
-
Ο/H safari13 έγραψε:
play store για να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο ?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H safari13 έγραψε:
play store για να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο ?
-
Παιδιά πήγα να κάνω αγορά απο Vickmall και δεν με αφήνει να το αγοράσω λόγω capital control . Από που αλλού μπορώ να το παραγγείλω ?
-
-
Εβαλες πιστωτική και δεν προχώρησε σε αγορά,γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος,δεν είναι θέμα capital controls πάντως."Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
ΚΙΝΗΤΑ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ/xiaomi-redmi-note-3-pro-32-SILVER.Δεν έχω ψωνισει αλλά γράφουν οτι εχει Ελληνική rom και εγγύηση ένα χρόνο.http://www.shopweb.gr/τεχνολογια/ΚΙΝΗΤΑ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ/xiaomi-redmi-note-3-pro-32-SILVER
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0