Άρα δεν έχουν περαστεί σωστά οι drivers. Και γιαυτό το λόγο δε δούλεψε απο την αρχή το MiPCSuite φαντάζομαι.
Για δοκίμασε να το βάλεις σε recovery mode (volume up+power) και σύνδεσε το πάλι στο MiPCSuite και πόσταρε πάλι εδώ το αποτέλεσμα απο το MiPCSuite. (για δες και εδώ,έχεις την τελευταία έκδοση του; Mi PC Suite)
Μάλιστα. Οκ πάμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
Για να περαστεί σωστά ο driver θα πρέπει να εγκαταστήσεις και το MiFlash. Θα το χρησιμοποιήσεις άλλωστε.
Κάνε τα πρώτα βήματα αυτού του οδηγού μέχρι να εγκατασταθεί σωστά ο driver. Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Εαν δεν εμφανιστεί στο Θύρες COM το "qualcomm QHsusb QDloader 9008" δε θα συνεχίσουμε με το flash.
Οπότε κάνε το πρώτο βήμα και πες τα αποτελέσματα.
παρέλαβα σήμερα και γω το Mi5 μου και είχε fake rom. είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μου εγκρίθηκε
κατέβασα το mi pc suite και συνέδεσα το κινητό και μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε china V8.0.10.0.MAACNDH
έκανα, έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε έκανε reboot το κινητό και τώρα κόλλησε στην οθόνη με το mi.com και από κάτω γράφει powered by android και αναβοσβήνει ο φωτισμός της οθόνης.
παρέλαβα σήμερα και γω το Mi5 μου και είχε fake rom. είχα κάνει και αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader και μου εγκρίθηκε
κατέβασα το mi pc suite και συνέδεσα το κινητό και μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε china V8.0.10.0.MAACNDH
έκανα, έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε έκανε reboot το κινητό και τώρα κόλλησε στην οθόνη με το mi.com και από κάτω γράφει powered by android και αναβοσβήνει ο φωτισμός της οθόνης.