@iAmLiakos Φίλε έχω παρόμοιο πρόβλημα όταν ανοίγω το κινητό μου δείχνει μονο το λογο της xiaomi και αν κρατήσω πατημενω το volume up & power button μου δείχνει ενα μενού με επιλογές ξέρεις μήπως τι μπορω να κάνω για να άνοιξω το κινητο:
Redmi Note 3 Pro από Ελλάδα με ελληνική ρομ και TWRP
-
-
@andreasl1
Μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό με το μενού που βλέπεις;
Επίσης να μας δώσεις ένα ιστορικό, δηλαδή σε ποιά ρομ ήσουν; ποιά πήγες να περάσεις; Με ποιό τρόπο; Συνέβη κάτι στη διαδικασία πάνω; -
αυτό μου δείχνει
Ρομ νμζ είχα την κινεζικη και δεν πήγα να περάσω καμία απλός εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και τρ δεν ανοίγει -
-
δεν ξερω ποιο ειναι αλλα ειναι το ιδιο με αυτο Xiaomi Redmi Note 3 PRO 16 GB - GOLD ( MIUI-HELLAS Stable V7.5.1.0 )
απο εδω το πηρα.. -
Η συσκευή σου κατα 99% έχει unlocked bootloader με ανεπίσημο τρόπο.
Άρα μάλλον πρέπει να μπεις στη διαδικασία να τον κλειδώσεις (περνώντας μια official developer fastboot rom), να τον ξεκλειδώσεις και μετά να περάσεις το TWRP recovery και απο εκεί την τελευταία ελληνική rom.
Μάλλον έχεις το KENZO λοιπόν (αρκεί να είναι αυτό που λέει το link). -
μηπως υπαρχει κανενας οδηγος για να το κανω αυτο ή πρεπει να το παω σε ειδικο;
και αν ναι ποσο ευκολο ειναι να το κανεις; -
Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί εδώ μέσα και δε χρειάζεσαι κάποιο ειδικό εαν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες.
Δεν είναι δύσκολο. Εαν έχεις κάποια απορία για κάποιο βήμα, μπορείς να ρωτήσεις εδώ πριν κάνεις το βήμα.
Διάβασε μια φορά τους οδηγούς καλά, και ότι απορία έχεις ρώτησε μας.
Τα βήματα που θα ακολουθήσεις είναι (κείμενο που έγραψε ο @GR_Macedon):
1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool. China developer
2. Ξεκλείδωμα bootloader.
3. Εγκατάσταση TWRP 3.0.2_2 recovery
4. Εγκατάσταση μιας ελληνικής rom GTV stable ή dev ή Gkalen rom.
Unbrick/flash oficial rom για Redmi note 3 pro (kenzo) -->εδώ<--
Τσεκάρισμα bootloader -->εδώ<-- (ίδιο για όλα τα μοντελα).
Ξεκλείδωμα bootloader -->εδώ<-- (ίδιο για όλα τα μοντελα με κλειδωμένο bootloader).
Πέρασμα ελληνικής rom -->εδώ<--
Το 1 εαν έχεις κατεβάσει τα αρχεία θα σε πάρει 15 λεπτά.
Το 2 εαν έχεις πάρει το ΟΚ για το ξεκλείδωμα(θέλει 2 μέρες μετά την αιτηση που θα κάνεις) θέλει 2 λεπτα.
Το 3 εαν έχεις κατεβάσει τα αρχεία θα πάρει 3 λεπτά.
Το 4 εαν έχεις κατεβάσει τα αρχεία θα πάρει 15 λεπτά.
Όπως βλέπεις μόνο η έγκριση απο τη Xiaomi μπορεί να σε καθυστερήσει(2 μέρες) αλλά τουλάχιστον εάν εκτελέσεις το 1 πρώτα θα έχεις κινητό(με κινέζικη ρομ προσωρινά). Μόλις πάρεις την έγκριση συνεχίζεις με τους οδηγούς και θα έχεις άψογη συσκευή. -
Εχω ηδη κατεβασει ρομ και εκανα τα βηματα απο τον οδηγο αλλα το βημα 5 δεν μπορω να το κανω
δεν το εχω καταλαβει αυτο....
συνδεω το κινητο με το pc και δεν εμφανιζει τπτ -
@andreasl1, το TWRP, αυτό που φαίνεται στην φώτο που ανέβασες, ποιος το έβαλε στην συσκευή ?
Από το κατάστημα της Κίνας δεν έρχεται έτσι... -
Αφου δεν ερχεται ετσι απο κινα θα το εχουν βαλει αυτη απο το καταστημα γτ εγω δεν εχω πειραξει τπτ...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα