Κι εμενα το εβγαζε στην προηγουμενη ρομ, αλλα κανοντας wipe cache/dalvik cache, δεν ξαναεγινε.Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλημερα. Σε RN3 henessy μου βγαζει συνεχεια (καθε 10-15 '' )το παρακατω και επεστρεψα στην προηγουμενη...
[GTV-6.9.15/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/9 03:05)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα σας. Εχω redmi note 3 και φοράει από εχθές 8.1 GTV 6.9.8. Πλέον μου ξαναβγάζει στο πληκτρολόγιο τα (άσχημα κινέζικα) emoji. Πρέπει να αλλάξω κάτι?Ευχαριστώ.
-
Μόλις πέρασα χώρις πρόβλημα 6.9.15. Ευχαριστούμε!!! Βέβαια το θέμα με τα emoji παραμένει. Μήπως μου διαφεύγει κάτι;
-
μου φαινεται οι κινεζοι ηπιαν,εφαγαν και μετα το 3μερο στραβοξυπνησαν και τραβαμε εμεις τα μαλλια μας ετσι ????
μενω οπως ειμαι λοιπον........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
μου φαινεται οι κινεζοι ηπιαν,εφαγαν και μετα το 3μερο στραβοξυπνησαν και τραβαμε εμεις τα μαλλια μας ετσι ????
-
Ο/H johnstatus έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
βεβαια αν δεν δω και γω στο δικο μου κινητο πως ειναι- που ετσι ειναι το σωστο -και μετα να πω ετσι ???
ας κανω λιγο υπομονη...λενε πως η περιεργεια σκοτωσε την γατα και επειδη στην συγκεκριμενη περιπτωση εγω ειμαι η γατα γιατι ειμαι παρα πολυ περιεργος σε κατι νεο ας περιμενω λοιπον...
" Γεωπόνος”
-
καλημερα!σε redmi note 3 pro που φοραω την ελληνικη 6.8.18 (lollipop) για να περασω την νεα κανω full wipe cash/system/data/dalvik μεσω twrp, η θα πρεπει να περασω πρωτα την προηγουμενη που ειχε βγει χωρις supersu και atmos?
-
Ο/H vassia έγραψε:
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλημερα. Σε RN3 henessy μου βγαζει συνεχεια (καθε 10-15 '' )το παρακατω και επεστρεψα στην προηγουμενη...
Δεν θελω με τιποτα να κανω factory reset...... Τι να κανω ?? -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
H GTV-6.9.15 ROM για το RedMi Note 2 (Hermes) διορθώθηκε για το πρόβλημα με την αδυναμία εγκατάστασης (Error 6).
Μπορείτε να την κατεβάσετε από την αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H johnstatus έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ας κανω λιγο υπομονη...λενε πως η περιεργεια σκοτωσε την γατα και επειδη στην συγκεκριμενη περιπτωση εγω ειμαι η γατα γιατι ειμαι παρα πολυ περιεργος σε κατι νεο ας περιμενω λοιπον...
-
παιδια υπαρχει θεμα με το ρυζακι την εκδοση moded το .androidfilehost ψαχνει και δεν βρισκει mirrors,ας το κοιταξει καποιος απο το πρωι προσπαθω αλλα τιποτα
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
MHN συνγκρινεις ανομια πραγματα δηλαδη αλλιως δουλευει η ρομ σε ενα ρεδμι νοτ 3g-4g και αλλιως σε ενα redmi3
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα