[GTV-6.9.15/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/9 03:05)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Απροβλημάτιστη η εγκατάσταση σε Redmi Note 3 (Hennessy).Δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα προς το παρόν.
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι γυρισα στην προηγουμενη και μου βγαζει τα ιδια σε album και σημειωσεις. Συνεχεια πεταει παραθυρα !! Εχω κανει 3 φορες wipe cache/dalvik cache αλλα τιποτα !!Δεν θελω με τιποτα να κανω factory reset...... Τι να κανω ??
-
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι γυρισα στην προηγουμενη και μου βγαζει τα ιδια σε album και σημειωσεις. Συνεχεια πεταει παραθυρα !! Εχω κανει 3 φορες wipe cache/dalvik cache αλλα τιποτα !!Δεν θελω με τιποτα να κανω factory reset...... Τι να κανω ??
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Βασικά τι να πατήσω και θα είναι όλα οκ θα έχω κανένα πρόβλημα?
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Οκ διάλεξα μία μία... ξεκινάει το titanium για restore κ δεν προχωράει καθόλου... το έχω 40 λεπτά και ούτε 1% δεν πάει... Τι φταίει? Του έδωσα δικαιώματα root!!! Ευχαριστώ....
-
Καλησπέρα όταν έβαλα για πρώτη φορά την 6.9.8 είχα αφήσει και έκανε αυτόματα update από το google play το supersu και σύμφωνα με οδηγία του @kostakislarisa απεγκατέστησα την ενημέρωση.Τώρα στο 6.9.15 στο TWRPθα κάνωwipe cache + dalvik cache και μετά install (δεν χρειάζεται να κάνω factory reset;).Δεν χρειάζεται μετά το wipe cache+dalvik cache να κάνω reboot στο twrp και μετά να βάλω τη ROM;
-
καλησπερα μολις παρελαβα ενα redmi3s
σε αυτην την φωτογραφια μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ξεκληδωτο το τηλεφωνο και μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ
Screenshot by Lightshot -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!!! Οκ διάλεξα μία μία... ξεκινάει το titanium για restore κ δεν προχωράει καθόλου... το έχω 40 λεπτά και ούτε 1% δεν πάει... Τι φταίει? Του έδωσα δικαιώματα root!!! Ευχαριστώ....
-
Ο/H Theodoros Triandafillidis έγραψε:
Καλήμερα στα παιδιά! Έχω ένα "μικρό" θέματακι σε MiNotePro σε silent Mode δεν έχω ήχο στο ξυπνητήρι ενώ θα έπρεπε! Είμαι με την τελευταία GTV! Κάποια λύση; ευχαριστώ.....
-
Υπαρχει καποιος τροπος να μην βγάζει σφαλμα στο πληκτρολόγιο SwiftKey μετα απο επανεκκίνηση
Ως τωρα παω στο playstore του κάνω αναβάθμιση και σταματάει να πεταει τα μηνύματα -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Τελικά ξαναεβαλα την τελευταία dev και όλα καλά. Μάλλον δεν έκατσε καλά την πρώτη φορά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα