Ευχαειστω για την απάντηση. Πέρα από το downgrade, έχω θέμα με τις διπλές εφαρμογές. Χρησιμοποιώ αυτή τη δυνατότητα για το facebook και το messenger. Στα πρωτότυπα των εφαρμογών δεν εχω κανένα θέμα, όμως στις δεύτερες αντιμετώπιζω θεματακια με τον ήχο και πολλές φορές με τη σύνδεση στο internet. Συγκεκριμένα ενώ έρχονται ειδοποιήσεις, δεν ακούγεται ο ήχος τους, παρά μόνο μία μικρή δόνηση. Δοκιμασα να πείραξω τα πάντα στα δικαιώματα κλπ, και μέσω ενός οδηγου για τις ειδοποιήσεις που βρήκα στο φορουμ, αλλά τίποτα. Ακόμα πολλές φορές δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση ή να άνοιξω ένα σύνδεσμο γιατί δεν υπάρχει σύνδεση με το ίντερνετ όπως λέω. Σορρυ για την μακρυγορια. Αν δεν είναι εδώ το μέρος, που μπορώ να αναφέρω ότι βρήκα;Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν θα σου το συμβούλευα αυτό ... μπορεί να χαθούν IMEI, mac address κλπΟ/H aristalex έγραψε:
που μπορούμε να αναφέρουμε bugs που βρήκαμε; Εχω την GTV 6.9.9 στο redmi note 3 pro μου. Μπορώ να κάνω downgrade σε lolipop;
Επίσης για την ενημέρωση από 6.9.9 σε 6.9.15 χρησιμοποιώ το updater της ρομ όπως αναφέρεται πιο πάνω, ή μπορώ με το twrp;
Ευχαριστώ πολύ!!!! Και πάλι συγνώμη