thanks!!!!!!!!!!!!
[GTV-6.9.15/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/9 03:05)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Grigol έγραψε:
Ξερει καποιος ποιο αρχειο αντικαθιστω στον dialer ωστε να υπαρχει Ελληνικο πληκτρολογιο και Τ9 ελληνικο? Ευχαριστω πολυ!
-
Βάλε το TRUECALLER να χεις και αναγνώριση αριθμών....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
αδέρφια έχει περάσει κανείς τη ρομ σε Xiaomi_Redmi_2_TD? εντυπώσεις?
-
Παιδια καθε φορα που κανω επανεκκίνηση εαν δεν κανω αναβάθμιση το SwiftKey δεν σταματαει να πεταει μηνύματα για σφαλμα και ενω σβηνω το mihome αυτο ξανα επανέρχεται
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Παιδια καθε φορα που κανω επανεκκίνηση εαν δεν κανω αναβάθμιση το SwiftKey δεν σταματαει να πεταει μηνύματα για σφαλμα και ενω σβηνω το mihome αυτο ξανα επανέρχεται
Όσο για το Mi-Home, στο επαναφέρει ο συγχρονισμός από το Mi-Cloud και θα πρέπει να το διαγράψεις από τα Backup των εφαρμογών που έχεις εκεί. -
Μπραβο ρε παιδια
-
-
Την αριθμομηχανή ψάχνεις ? Πάνω αριστερά έχει ένα πληκτρολόγιο μέσα σε κύκλο που σε βάζει σε αυτές τις επιλογές...
-
Τόσο πια......Ευχαριστώ,δεν το είχα προσέξει...
-
πως μπορεί κάποιος να μείνει stable μου λέτε??????
Α αύριο είναι ή μεγάλη μέρα....... developer μέρα μου φαίνεται.......το είδα το όνειρο εγώγυριζω σελίδα μου φαίνεται έτσι για το γ@μωτο ωρε.....
" Γεωπόνος”
-
εγώ δεν μπορώ...
βλέπω καινούρια έκδοση και γυρνάει το μάτι μου ανάποδα μέχρι να την περάσω...
τώρα που δεν έχω προσωρινά xiaomi, μου ρχεται να περάσω καμιά στο huawei που χρησιμοποιώ, να το μπρικάρω, να ησυχάσω!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα