ειναι κρίμα για τη ομάδα μωρέ που κάνει τόσο κόπο να μας δώσει νέα τροφή.....ε να μην την δοκιμασω γ@μωτο????
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτο Mi-4i όλες οι εκδόσεις από 6.9.1 και μετά, έχουν πρόβλημα με το ηχείο και για αυτό δεν βγάλαμε την 6.9.15. Αν δεν στο έχει εμφανίσει ακόμα το πρόβλημα, θα στο εμφανίσει σίγουρα. Καλύτερα να γυρίσεις στην 6.8.25 μέχρι να διορθωθεί.Ο/H Grigol έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Περασα σε mi4i την dev global 6.9.15 πανω απο την προηγουμενη Ελληνικη dev. Ολα οκ εκτος απο καποια app που εχουν ατελεις μεταφρασεις. Πχ ο dialer. Ξερει καποιος ποιο αρχειο αντικαθιστω στον dialer ωστε να υπαρχει Ελληνικο πληκτρολογιο και Τ9 ελληνικο? Ευχαριστω πολυ!
edit: Εννοω να παρω το αρχειο απο την προηγουμενη Ελληνικη Dev και να αντικαταστησω το υπαρχον.
Την έχω βάλει εγώ στο δικό μου. Μια χαρά μου φαίνεται χωρίς προβλήματα ίσως να είναι λίγο καλύτερη η κατανάλωση μπαταρίας. Δοκίμασε την δεν θα έχεις πρόβλημα.Ο/H chdarmas έγραψε:
αδέρφια έχει περάσει κανείς τη ρομ σε Xiaomi_Redmi_2_TD? εντυπώσεις?
ok! Φυσικα και το εχει παρουσιασει και ειναι πολυ ενοχλητικο! Δεν ηξερα οτι δεν βγηκε γι αυτο. Ευχαριστω πολυ!Ο/H dnomikos έγραψε:
Στο Mi-4i όλες οι εκδόσεις από 6.9.1 και μετά, έχουν πρόβλημα με το ηχείο και για αυτό δεν βγάλαμε την 6.9.15. Αν δεν στο έχει εμφανίσει ακόμα το πρόβλημα, θα στο εμφανίσει σίγουρα. Καλύτερα να γυρίσεις στην 6.8.25 μέχρι να διορθωθεί.Ο/H Grigol έγραψε:
Καλησπερα σε ολους. Περασα σε mi4i την dev global 6.9.15 πανω απο την προηγουμενη Ελληνικη dev. Ολα οκ εκτος απο καποια app που εχουν ατελεις μεταφρασεις. Πχ ο dialer. Ξερει καποιος ποιο αρχειο αντικαθιστω στον dialer ωστε να υπαρχει Ελληνικο πληκτρολογιο και Τ9 ελληνικο? Ευχαριστω πολυ!
edit: Εννοω να παρω το αρχειο απο την προηγουμενη Ελληνικη Dev και να αντικαταστησω το υπαρχον.
Η 6.9.22 έχει ήδη βγεί linkΟ/H mparaxir έγραψε:
Θα βγάλουν σήμερα νεα ρομ; η μπα. Λογου που βγήκε την δευτερα; καλημερες.
Ο/H freekafe έγραψε:
Την έχω βάλει εγώ στο δικό μου. Μια χαρά μου φαίνεται χωρίς προβλήματα ίσως να είναι λίγο καλύτερη η κατανάλωση μπαταρίας. Δοκίμασε την δεν θα έχεις πρόβλημα.Ο/H chdarmas έγραψε:
αδέρφια έχει περάσει κανείς τη ρομ σε Xiaomi_Redmi_2_TD? εντυπώσεις?
![]()