[GTV-6.9.15/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/9 03:05)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
καλημέρα. στο mail γράφετε, Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset από το TWRP Recovery πριν την περάσετε για πρώτη φορά. Εννοείται αν βάζουμε 1η φορά ελληνική ρομ στο κινητό;
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
@MIUI_ART πρωτ' απ' ολα συγγνώμη για την επισήμανση. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μεσα σε κάποιο θέμα να κανω αναζήτηση γι' απαντήσεις με βαση του μοντέλου του κινητου που μ' ενδιαφέρει;
Αν κατάλαβα καλά αυτό που ρωτάς... -
Ο/H apo.stam έγραψε:
@MIUI_ART πρωτ' απ' ολα συγγνώμη για την επισήμανση. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μεσα σε κάποιο θέμα να κανω αναζήτηση γι' απαντήσεις με βαση του μοντέλου του κινητου που μ' ενδιαφέρει;
Ο/H liquid έγραψε:
Έκανα το update μέσα από τη συσκευή (mi4c) και στο reboot δεν υπάρχουν οι ρυθμίσεις της συσκευής!!!!!
-
τα έκανα μαντάρα ,έβαλα πάλι την official developer για να περάσω την ελληνική από την αρχή και μου κλείδωσε πάλι η συσκευή και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα τον bootloader τώρα.....
-
Ο/H liquid έγραψε:
τα έκανα μαντάρα ,έβαλα πάλι την official developer για να περάσω την ελληνική από την αρχή και μου κλείδωσε πάλι η συσκευή και δεν ξεκλειδώνει με τίποτα τον bootloader τώρα.....
-
-
-
-
Αυτό το account είναι της αίτησης? και αυτό που είναι βαλμένο στην συσκευή?
-
Είχα αιτηθεί όταν αγόρασα το κινητό (πριν κάτι μήνες) που είχε μια multilang rom μέσα το κινητό από το μαγαζί που την αγόρασα.
Κατάφερα τότε μέσα από το φόρουμ σας να ξεκλειδώσω τον bootloader και να βάλω την ελληνική .
Μετά την αποτυχημένη μου όμως προσπάθεια να την αναβαθμίσω ,έβαλα ξανά την 6.9.22 official developer και έγινε αυτό που σου έστειλα, δεν ξεκλειδώνει.
Η αίτηση που είχα κάνει ήταν για την συγκεκριμένη ROM ? τώρα θα πρέπει να περιμένω πάλι για να μου ξεκλειδώσει αυτή??
Ούτε καν googleplay δεν έχει η official.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα