Αν το mi account είναι το ίδιο σε συσκευή και unlock tool μπορεί να έχουν θέμα οι servers
[GTV-6.9.15/19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/9 03:05)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
τι να πω, θα δοκιμάζω κάθε τόσο γιατί δε μπορώ να το έχω συνέχεια σε fastboot το κινητό.
-
-
το δοκιμάζω άμεσα και επανέρχομαι!
-
Πριν από λίγο διάβασα για τέτοιου είδους προβλήματα όμως κάποιος από το φόρουμ μπήκε με ιδιωτικό περιηγητή και τα κατάφερε.
-
Δε ξέρω τι έγινε αλλά μου διαβάζει το κινητό σαν το LG G4 στο "ο υπολογοστής μου" .... !!!
δε ξέρω τι έγινε λάθος στην εγκατάσταση, προσπαθώ να το σώσω με sideload τώρα..έχω ξενερώσει -
Ο/H liquid έγραψε:
Δε ξέρω τι έγινε αλλά μου διαβάζει το κινητό σαν το LG G4 στο "ο υπολογοστής μου" .... !!!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
@MIUI_ART πρωτ' απ' ολα συγγνώμη για την επισήμανση. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ μεσα σε κάποιο θέμα να κανω αναζήτηση γι' απαντήσεις με βαση του μοντέλου του κινητου που μ' ενδιαφέρει;
Δεν θέλω να φανω αδιαφορος για προβλήματα των αλλων κ οτι κοιτω τα του οικου μου, απλα αρκετες φορές υπάρχουν προβλήματα περιπλοκα ή περαν των γνωσεων μου, που ομως "γεμιζουν" το καθε θεμα. -
Ο/H apo.stam έγραψε:
να βρω αυτοι που εχουν δηλωμενη συσκευή mi3 στο προφιλ τους, τι σχολια εχουν κανει γενικα
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H liquid έγραψε:
τα κατάφερα μετά κόπων και βασάνων να το επαναφέρω, συγνώμη για το σπαμ σε αυτό το νήμα αλλά όλα ξεκίνησαν προσπαθώντας να περάσω τη ΡΟΜ αυτή γιαυτό.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η ΡΟΜ τρέχει απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής -
Ο/H skorpios268 έγραψε:
Όσοι βάλατε αυτή την rom σε Xiaomi Redmi Note 3 (Kenzo) μπορείτε να μπείτε στο Mi Home με τον Mi account σας κανονικά;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα