Έχει φτιάξει κάνεις από εσάς αυτό το καλώδιο λέω να προσπαθήσω σήμερα μετά την δουλειά, από ότι είδα θα γειωσω δύο pin στο καλώδιο θα το βάλω στον υπολογιστή και θα το αφήσω λίγη ώρα θα βγάλω το σύρμα με το usb στον υπολογιστή ακόμα σωστά;
Έφτιαξα ένα όπως στο περιγράφω σε γενικές γραμμές στο πόστ #11 στην προηγούμενη σελίδα, η φιλοσοφία είναι η ίδια με αυτή που λες και εσύ με μια μικρή παραλαγή στο βραχυκύκλωμα του data+ και της γείωσης.
Χθες έσκαβα τοιχο και πέρασα καλώδιο για κουδούνι. Πέρα από το ...... στο σκάψιμο μου έφυγε το κεφάλι μέχρι να καταλάβω πως το ρημάδι ήταν κομένο εσωτερικα στον τοιχο.
Κι άυριο εχω να προγραμματισω συναγερμο made in china με οδηγίες στα αγγλικα.
Όχι ντιπ για ντιπ. Πέρα ντιπ εις τον ³ κι όλο μαζί εις την ².
Πιο κινέζικο θα περάσεις, έχω τελειώσει με την εγκατάσταση ματιά, παγίδες και. Κ.τ.λ και ψάχνω πιο συναγερμό να περάσω έχεις κάποιο να προτείνεις εκτός από paradox
Redmi note3 pro 6.9.15GTV
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Και άλλο ένα video στο οποίο δεν χρησιμοποιεί κόλληση για να ενώσει τα 2 μικρά καλώδια με το data+ και τη γείωση του usb καλωδίου αλλά απλά τα τυλίγει γύρω από αυτά.
Εγώ επειδή δεν είχα διακοπτάκι, σύνδεσα το usb καλώδιο στο κινητό, μετά απλά κράτησα ενωμένα τα ελεύθερα άκρα των 2 μικρών καλωδίων και σύνδεσα το usb καλώδιο στον υπολογιστή. Στα 6-7 δευτερόλεπτα χώρισα τα 2 μικρά καλώδια και ο υπολογιστής είδε το κινητό στο σχετικό com port ως 9008 (edl mode).