Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Περιμένω να παραλάβω το κινητό από geekbuying. ΄
Ξέρει κανείς αν ο φορτιστής που έρχεται μαζί είναι ο απλός 5V/2A ή o quick charge 5V/2.5A, 9V/2A, 12V/1.5A ; -
-
Ο/H ditheo έγραψε:
Για να αλλάξουμε από 6.12.8 dev σε 8.1.1 global stable ποια διαδικασία ακολουθούμε; Κατεβάζουμε το πακέτο στο κινητό και μέσα από το updater διαλέξουμε το πακέτο ή κάτι διαφορετικό;
Ο/H demakhs έγραψε:
περνας την fastboot global που θέλεις μέσω miflash με το κινητό σε fastboot mode, εφόσον έχεις ξεκλειδωτο bootloader!!
-
Να υποθέσω οτι γενικώς η Xiaomi ή τα κινεζομάγαζα βάζουν τον απλό φορτιστή και όχι τον quick charge, σωστά ;
-
@ditheo οταν λες οτι σου ηρθε με global china τι εννοεις;; εμενα μου ηρθε με global stable και εχθες περασα την global developer με τη διαδικασια που εγραψες
@dimpyr αν δεν κανω λαθος το redmi note 3 pro αλλα και το kate δεν υποστηριζουν quick charge..o snapdragon 650 το υποστηριζει αλλα η xiaomi οχι -
Δοκίμασα να βάλω xposed στην Stable V8.1.1.0.MHOMIDI αλλά ενώ ολοκληρώνεται η εγκατάσταση δεν ενεργοποιείται
Στην XTRV-6.12.8 ROM έχει βάλει κανείς;
Βασικά στην miui o πιο σημαντικός λόγος που θέλω xposed και xMIUI είναι για να αλλάξω τα touch button, πχ διπλό κλικ στο home και κλειδώνει η οθόνη κλπ, μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος και δεν τον ξέρωMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H Chaos έγραψε:
@ditheo οταν λες οτι σου ηρθε με global china τι εννοεις;; εμενα μου ηρθε με global stable και εχθες περασα την global developer με τη διαδικασια που εγραψες
-
γιατι ειπες ότι θες να γυρίσεις??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@ditheo
Απο global stable σε global dev απο updater
Προς ενημέρωση, το ξεκλείδωμα του bootloader δεν επηρεάζει καμία εφαρμογή.
Το ρουτ μπορεί να τις επηρεάσει αλλά τουλάχιστον της Εθνικής,Πειραιώς,Alpha bank που χρησιμοποιώ δεν εχω πρόβλημαYou may think you can fly - but you better not try -
Σήμερα παρέλαβα και εγώ (επιτέλους) το xiaomi rn3 pro se από geekbuying. Ήταν σφραγισμένο και είχε την MIUI 7. Έκανα την αναβάθμιση σε MIUI 8. Έχει την Global Stable και με την αναβάθμιση πέρασε και Ελληνικά...Τώρα παίζω μαζί του οπότε περισσότερα θα πούμε αργότερα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα