Βάλτο αύριο με την Γενική Ταχυδρομική να έρθει Λάρισα και επιστροφή πληρωμένα από εσένα, σε 1 ημέρα θα έρθει.Ο/H Alexis_7 έγραψε:
θα το στειλω αν ειναι να το δει ο Θανος απο εδω που προσφερθηκε και τον ευχαριστω.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
ναι εννοειται απο μενα!! Ευχαριστω παρα πολυ και για ολη αυτη την δουλεια που κανετε εδω μεσα και την πολυτιμη βοηθεια που προσφερετε! Πραγματικα δεν περιμενα τετοια υποστηριξη! Αξιζει ενα μεγαλο μπραβο σε ολους!
-
Καλημέρα & χρόνια πολλά συνXiaomiτες.
Έχω παρατηρήσει κάτι με το Kate μου και θέλω να μου πείτε τις απόψεις σας.
Έχω Cosmokarta στη συσκευή μου. Μου γράφει στη πάνω μπάρα "COSMOTE 3G". Στέλνω μήνυμα ΣΜΣ στην Cosmote για να ενεργοποιήσω το 4G και μου στέλνει απάντηση ότι είναι ενεργοποιημένο. Κάνω επανεκκίνηση αλλά το "COSMOTE 3G" είναι εκεί πάνω στην μπάρα και γελάει μαζί μου...
Βάζω το 4GMark και μετράει ταχύτητες και δεν ξεπερνάει τα 9mbps περίπου. Αναμφίβολα ακόμα 3G έχω. Παίρνω και την εξυπηρέτηση πελατών και μου δίνει οδηγίες και φτιάχνουμε νέο APN στις ρυθμίσεις. Μου λένε να κάνω και επανεκκίνηση (αφού ελέγξαμε ότι όλα έγιναν σωστά) και μετά θα έχω 4G.
ΜΠΑ! Πουθενά το 4G!
Τέλος, βγάζω την Cosmote (με πάγιο) κάρτα της γυναίκας μου από το Kenzo της (που πιάνει ΜΙΑ ΧΑΡΑ 4G εδώ στην Αθήνα) και την βάζω στο Kate μου.
Ωπ! "COSMOTE 4G"! 40+ κάτι mbps στο 4GMark!
Άρα; Φταίει η κάρτα μου; Την έχω πάνω από 10 χρόνια, για την ιστορία. Υπάρχουν 3G και 4G κάρτες sim; -
-
-
Αν με μήνυμα στο 1333 γράψεις 4G ,σου έρθει απάντηση οτι είναι ενεργοποιημένο και δεν σου εμφανίζει στη μπάρα το 4G, ναι τότε χρειάζεται αλλαγή η SIM.
Redmi Note 3 pro SE -
Ο/H RockHead έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Μπορω να χω και γω λιγο τα φωτα σας; Οταν τραβαω βιντεο καταγραφει και εναν περιεργο ψηφιακο θορυβο (ηχο) που ειναι εντονοτερος απο το συνηθες. Σας ανεβαζω και 2 samples εντος σπιτιου (οπου προφανως δεν παιζει αερας κλπ). Ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα ή οντως εχω καποια θεμα; Σας το κανει και σας; Πατηστε εδω για να τα δειτε.
Προσοχη ακουγεται η ασχημοφωναρα μου. Οταν το βαλετε να εχετε μακρυα καρδιακους και παιδια.
Υ.Γ. Το χω βαλει και στην γενικοτερη ενοτητα Camera για το pro αλλα επειδη μπορει να ειναι θεμα του kate το βαζω και εδω.
-
Καλησπέρα παιδιά,
Πήγα σήμερα στο βουνό να χαρώ το χιόνι σαν καλό παιδί και εκεί που έπαιζα χαρούμενος, πέφτει το κινητό στο έδαφος και μπαμ ραγιζει το γυαλί. Μου χάλασε την μέρα η βλακεια.
Ξέρει κανείς εάν υπάρχει ανταλλακτικό digitizer κάπου για να το παραγγείλω? Το κινητό χρησιμοποιείται κανονικά, απλά με ενοχλεί που βλέπω το σπάσιμο.
Ευχαριστώ πολύ -
-
Ο/H jiohnis έγραψε:
Με μια γρήγορη ματιά, σε aliexpress και ebay δεν φαίνεται να έχει για το kate.
Η μόνη ελπίδα φαντάζομαι είναι η infoquest η οποία υποτίθεται ότι έχει service που επισκευάζει.
Βέβαια η τιμή λογικά θα είναι τσουχτερή, αν τη μάθεις ενημέρωσε και εδώ να ξέρουμε !
-
Σίγουρα είναι το Kate ? Επειδή καινούριο κάνει 200 skroutz και 165 banggood, εκτός αν το πήρες μεταχειρισμένο οπότε πάσο.
Γενικά το "αξίζει" είναι σχετικό. Αν δε σε πειράζει πάρα πολύ τότε δε χρειάζεται να τα δώσεις. Αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να αλλάξεις κινητό από το να δώσεις 70 (αν είναι και τόσα :P) ευρώ. -
Δεν ειπε ποτε οτι ειναι το 32αρη... αν και νομιζω κατα καιρους ειχε παιξει και σε τετοιες τιμες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα