Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Τις επαφες τραβηξα απο google account και εχω βαλει ρυθμισεις ελληνικα στο google λογαριασμο. Να κανει διαφορα;
Επισης το ονοματεπωνυμο το εχω σε ενα μονο πεδιο (επιθετο) και οχι σπασμενο σε ονομα και επωνυμο -
-
Αυτό που σκέφτηκα τώρα μήπως παίζει ρόλο είναι ότι όταν μετέφερα τις επαφές είχα την γλώσσα Αγγλικά στο τηλέφωνο (με Ελλάδα σαν χώρα βεβαία). Η αλλαγή εκ των υστέρων σε Ελληνικά δεν άλλαξε τα γράμματα στις επαφές δεξιά αλλά αν είχα βάλει πρωτα τα ΕλληνικάMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Παιζει. Εγώ πρώτα το έστησα - διάλεξα γλώσσα και μετά έκανα συγχρονισμό των επαφών
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Παιζει. Εγώ πρώτα το έστησα - διάλεξα γλώσσα και μετά έκανα συγχρονισμό των επαφών
=============== Ιαν 27th 2017, 2:59am ===============
Καλησπέρα πάω να περάσω απο developer official σε stable και ενώ την πρώτη φορά όλα οκ πάτησα cancel. Και πηγα να το κανω δευτερη φορά και μου λεεί "cant verify update" "its not allowed to upgrade to unofficial rom package!"
WTF!!!!!
Τι κάνουμε?
ασε απαντάω μόνος μου μιας και το βρήκα. Πάμε στις τελίτσες δεξια πάνω πατάμε εκεί και επίλέγουμε Download update προφανώς είχε κάνει verify και δε σε αφηνει να κοτσάρεις άλλο zip.Μετά φρεσκάρει και κατεβαζει την developer κάνει κανα 20 λεπτο, περνάς κανονικά την stable απο πάνω.WTF!!
Παντως στο erase and update που σου πετάει, στο πετάει 2 φορές, σε περιπτωση που κανεις λάθος.Μπράβο!all Mi-ght ...for our right!! -
-
Οπότε; Ποιο είναι το πρόβλημα με εμάς; Ότι σετάραμε το κινητό και τα Google Accounts με Αγγλική γλώσσα;
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Οπότε; Ποιο είναι το πρόβλημα με εμάς; Ότι σετάραμε το κινητό και τα Google Accounts με Αγγλική γλώσσα;
Δοκίμασε να ξαναγυρίσεις αγγλικά και μετά πάλι ελληνικά -
@Giannis Valatsos δυστυχώς παραμένει στα Αγγλικά!
@rascal Παρατήρησα ότι έχεις διαφορετική γραμματοσειρά. Πως αλλάζουμε; Με αρχείο MTZ; Ποιο Theme χρησιμοποιείς;
=============== Ιαν 27th 2017, 8:22am ===============
Εσείς που δεν έχετε το θέμα αυτό το κινητό το πήρατε απευθείας με MIUI 8 ή ήρθε με MIUI 7 και κάνατε αναβάθμιση;
=============== Ιαν 27th 2017, 8:53am ===============
Ούτε το πληκτρολόγιο κλήσεων έχει Ελληνικούς χαρακτήρες. Άλλαξα έτσι για πλάκα στα Ρώσικα και έχει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα