Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Για αγορά από Ελλάδα, σε μια ημέρα στην πόρτα σου, με 2 έτη Εγγύηση δε νομίζω να είναι και πάρα πολλά! Εντάξει περισσότερα από Κίνα σίγουρα αλλά έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο!
-
Ο/H Thermaikos έγραψε:
199 ευρω η εκδοση με τα 32GB
Xiaomi Redmi Note 3 | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
199 το έχουν πολλά καταστήματα οπότε προς τι η αναφορά σε εναMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
-
-
Ο/H c.zormpas έγραψε:
Ο/H jefm έγραψε:
Δηλαδή το You.gr πχ δεν έχει διετή;
Αναφέρομαι σε Ελληνικά με διετή εγγύηση, είδα αρκετά και ρωτησα γιατί λέει μονο για ενα ο φίλος
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Εντάξει λέμε γενικά για τους μεταπωλητές της infoquest.
Η έκπτωση ούτως ή άλλως από αυτήν γίνεται!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα σας!Ζητώ συγνώμη μιας και φαντάζομαι όλες οι απορίες μου θα έχουν ξαναπαντηθεί αλλά επειδή αύριο λογικά θα προβώ σε αγορά της συσκευής απο Κωτσ... και έχω μπερδευτεί κάπως με το ψάξιμο στο forum θα ήθελα να ρωτήσω:
Το συγκεκριμένο κινητό έχει fast charge,την Β20 και ελληνικό μενου?Επισης πόση Ram & Rom έχει με την αρχική λειτουργία της συσκευής?
Δυστυχώς στο κατάστημα βλέπω έχει μόνο την χρυσή έκδοση οπότε δε ξέρω αν είναι εμφανισιακά καλή.Πάντως σε βιντεάκια που το βλέπω δεν φαίνεται και άσχημο το χρυσό.
Η καμερα διαβάζω πως δεν είναι και το δυνατό της σημείο,αλλά πιστεύω θα είναι καλύτερη από το Samsung J1 2016 και Alcatel 997D που έχω.
Και κάτι τελευταίο.Στο πακέτο γνωρίζεται αν έχει κάτι επιπλεον από το κινητό και τον φορτιστή(ακουστικά,διαφάνεια ή τύπου θήκη)?Για να προβώ σε αγορά τους αν δεν έχει τίποτα άλλο.
Σας ευχαριστώ πολύ γισ το χρόνο και χίλια συγνώμη για τις πολλές και φαντάζομαι χιλιοαπαντημένες απορίες μου. -
Β20 και Ελληνικά υποστηρίζει εγγενώς. Για fast charge δε νομίζω αλλά δεν το ξέρω και σίγουρα.
Το κουτί περιέχει μόνο φορτιστή και καλώδιο. Α και το sim extractor... -
Ο/H Tsakman έγραψε:
Καλησπέρα σας!Ζητώ συγνώμη μιας και φαντάζομαι όλες οι απορίες μου θα έχουν ξαναπαντηθεί αλλά επειδή αύριο λογικά θα προβώ σε αγορά της συσκευής απο Κωτσ... και έχω μπερδευτεί κάπως με το ψάξιμο στο forum θα ήθελα να ρωτήσω:
Το συγκεκριμένο κινητό έχει fast charge,την Β20 και ελληνικό μενου?Επισης πόση Ram & Rom έχει με την αρχική λειτουργία της συσκευής?
Δυστυχώς στο κατάστημα βλέπω έχει μόνο την χρυσή έκδοση οπότε δε ξέρω αν είναι εμφανισιακά καλή.Πάντως σε βιντεάκια που το βλέπω δεν φαίνεται και άσχημο το χρυσό.
Η καμερα διαβάζω πως δεν είναι και το δυνατό της σημείο,αλλά πιστεύω θα είναι καλύτερη από το Samsung J1 2016 και Alcatel 997D που έχω.
Και κάτι τελευταίο.Στο πακέτο γνωρίζεται αν έχει κάτι επιπλεον από το κινητό και τον φορτιστή(ακουστικά,διαφάνεια ή τύπου θήκη)?Για να προβώ σε αγορά τους αν δεν έχει τίποτα άλλο.
Σας ευχαριστώ πολύ γισ το χρόνο και χίλια συγνώμη για τις πολλές και φαντάζομαι χιλιοαπαντημένες απορίες μου.
Είναι 32/3, δεν έχει fast charging αλλά φορτίζει σε γρήγορο ρυθμό σχετικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα