Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Και εγώ το αγόρασα εχτές(μου άρεσε πάρα πολύ),δεν μου βγάζει να βάλω την 8.1.3 έχει την κάτωθι
-
-
Σε εμενα που εχω επιλεξει σαν χωρα την Ελλαδα μου εμφανιζει κανονικα την αναβαθμιση αλλα δεν την κανω μιας κ δεν ειδα να δινει κατι το ιδιαιτερο κ οταν κατι δουλευει καλα δεν το πειραζω
Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι παρολο που κλειδωνω μια εφαρμογη ωστε να μην την κλεινει με την εκκαθαριση των εφαρμογων της μνημης, τελικα την κλεινει -
Ο/H derveni έγραψε:
@raniiti Επέλεξε σαν χώρα την Ινδία και θα σου βγάλει αναβάθμιση και μετά ξανά βάζεις την Ελλάδα.
Το έκανα και όλα οκ,σας ευχαριστώ -
Ο/H raniiti έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
@raniiti Επέλεξε σαν χώρα την Ινδία και θα σου βγάλει αναβάθμιση και μετά ξανά βάζεις την Ελλάδα.
Το έκανα και όλα οκ,σας ευχαριστώ
Τελικά ενώ το κατέβασε και έκανε τοποθέτηση πάλι 8.1.1 γράφει? -
Στου γιου μου ιδια συσκευή με μένα (σε μένα έγινε ενημέρωση) δεν δείχνει αναβάθμιση για 8.1.3 .Έβαλα σαν region Ινδία πάτησα στις 3 τελείες πάνω δεξιά ,άρχισε να κατεβάζει ενημέρωση ,εγκαταστάθηκε αλλά συνεχίζει να δείχνει ακόμα 8.1.1 .Έχει το kate global stable (και με aida64 τσεκαρισμένο) κι εκείνος.Καμμιά ιδέα;
-
Ο/H Damned έγραψε:
O snapdragon υποστηρίζει quick charge αλλά η Xiaomi δεν έχει πληρώσει τα δικαιώματα για quick charge οπότε δεν είναι ενεργοποιημενο .Μάνο με custom kernel έχεις QC 2
Να συμπληρώσω κα εγώ ότι πολύ καλά εκανε, για να έχουμε και εμείς πιο φθηνό κινητό.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalkall Mi-ght ...for our right!! -
Ο/H hellenicsun έγραψε:
Εχετε βρεί κανένα theme ωραίο;
Ψάξε στα themes..Εγώ προσωπικά έχω βάλει από iOS λόγω του ότι μου αρέσουν τα κουμπιά...
Ο/H volanis1980 έγραψε:
Έβαλα την τελευταία ελληνική stable και βλέπω ότι δεν είναι εγκατεστημένο το dolby atmos, ενώ στην περιγραφή της rom λέει πως το περιλαμβάνει. Έχω κάνει κάτι λάθος; Βασικά έχω λίγο χαμηλή ένταση στο ακουστικό μου, ακόμα και στο max δεν ακούω τόσο καλά το συνομιλητή μου, υπάρχει τρόπος να το διορθώσω κάπως;
Πήγαινε στο recovery και μέσα στην internal έχει 2 .zip ένα root και ένα Dolby Atmos κάνε install το atmos, μετά wipe dalvink/cache και είσαι οκ!
all Mi-ght ...for our right!!
-
Ο/H RockHead έγραψε:
Θα ήθελα να παραθέσω 2-3 πραγματακια που δουλέψανε στο build.prop στην Ελληνική ROM η οποία είναι γρήγορη και αξιόπιστη έτσι κι αλλιώς και έχει να κάνει με το scroll και στο να είναι ποιο smooth.
Μιλάμε πάντα για build prop tweaks
Όσοι έχετε root μπορείτε να το κάνετε και επίσης πάρτε και ένα back up από τη συσκευή σας.
Η πρώτη γραμμή υπάρχει ήδη μέσα στο build prop οπότε πάμε και αντικαθιστούμε το 80 που έχει με 200.
windowsmgr.max_events_per_sec=200
Αυτές οι τρεις δεν υπαρχουν οπότε τις κάνουμε copy paste.
ro.min_pointer_dur=8
ro.max.fling_velocity=12000 ro.min.fling_velocity=8000
Και ένα tweak για μπαταρία
wifi.supplicant_scan_interval=180
Όπως επίσης και για το virtual memory
all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0