Στα συνεργαζόμενα με την Infoquest καταστήματα (Κωτσόβολος, Γερμανός, Cosmote, Welcome Stores, you.gr) αλλά και σε 2-3 skroutzoμαγαζα!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Καλησπέρα παιδιά !
Παρήγγειλα δεματάκι όχι πολύ ακριβό (20$) αλλά σχετικά ογκώδες (led strip).
Στο delivery έλεγε China Post Registered αλλά σήμερα το track που έδωσε είναι από PostNL και δεν δουλεύει κιόλας
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή την εταιρία (αν κάνει 10 χρόνια, αν είναι κούριερ κλπ)? -
Ο/H jiohnis έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά !
Παρήγγειλα δεματάκι όχι πολύ ακριβό (20$) αλλά σχετικά ογκώδες (led strip).
Στο delivery έλεγε China Post Registered αλλά σήμερα το track που έδωσε είναι από PostNL και δεν δουλεύει κιόλας
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή την εταιρία (αν κάνει 10 χρόνια, αν είναι κούριερ κλπ)?
-
χαχα σόρρυ λάθος θέμα στο τοπικ με τις αγορές του εξωτερικού ήθελα να το βάλω !
ευχαριστώ για την απάντηση -
Από εδώ εγώ το έβλεπα μια χαρά το PostNL
ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING | 17TRACKMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Μπορώ να φλασαρω οποιαδήποτε kernel που είναι για kenzo στο Kate ή όχι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Με τη Developer ROM έναντι της Stable, έχετε παρατηρήσει διαφορές προς το χειρότερο όσο αφορά αυτονομία και σταθερότητα;
Σκέφτομαι να τη flashάρω μέσω Fastboot/MiFlash. -
απο το πρώτο τρέξιμο τρέχω dev... ακολουθεί κανονικά τα updates... όλα μια χαρά (πλην του 4g που έχασε τα vpn κ δόθηκε λύση σε 5 λεπτά)
Redmi Note 3 pro SE -
Ο/H c.zormpas έγραψε:
απο το πρώτο τρέξιμο τρέχω dev... ακολουθεί κανονικά τα updates... όλα μια χαρά (πλην του 4g που έχασε τα vpn κ δόθηκε λύση σε 5 λεπτά)
Redmi Note 3 pro SE
-
Καλημέρα. Πως μπορώ να αφαιρέσω τον καιρό από την γραμμή κατάστασης της οθόνης; αν το λέω καλά....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H emmstra έγραψε:
Καλημέρα. Πως μπορώ να αφαιρέσω τον καιρό από την γραμμή κατάστασης της οθόνης; αν το λέω καλά....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα