Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Ο/H George Kaggelaris έγραψε:

Χμ... Αν το ανοίξεις και το κλείσεις ξανά; Επίσης ανοιγοκλεισε και καμιά εφαρμογή που θέλει GPS πχ χάρτες, καιρός...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Πρέπει να είναι κάποιο bug. Όπως έγραψα πιο πάνω εγώ το έχω ανοικτό και δεν φαίνεται στην μπάρα.
      Το εικονίδιο πάντως σίγουρα είναι του gps.
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Εκανα ενα reboot στο κινητο και εσβησε το σηματακι. Οπότε μαλλον ειχε κολλήσει.

Εχω την εντυπωση οτι εμφανιστηκε οταν εβαλα την τοποθεσια ώστε να φαινεται ο καιρός εκει πανω αριστερα οταν "κατεβαζουμε" την οθόνη.
    • Ο/H GeorgeGK έγραψε:

Εκανα ενα reboot στο κινητο και εσβησε το σηματακι. Οπότε μαλλον ειχε κολλήσει.
      Αν το ανοίξεις τώρα θα εμφανισθεί πάλι;
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sso έγραψε:

Ο/H GeorgeGK έγραψε:

Εκανα ενα reboot στο κινητο και εσβησε το σηματακι. Οπότε μαλλον ειχε κολλήσει.
      Αν το ανοίξεις τώρα θα εμφανισθεί πάλι;
      Όχι εχει κρατησει την τοποθεσια και μου δειχνει κανονικά το καιρό, επισης ενεργοποιησα το gps αλλά το σηματακι δεν εμφανιζεται. Δεν ξέρω γιατι ειχε εμφανιστει και ειχε μεινει εκεί.
    • Ο/H sso έγραψε:

Ο/H George Kaggelaris έγραψε:

Χμ... Αν το ανοίξεις και το κλείσεις ξανά; Επίσης ανοιγοκλεισε και καμιά εφαρμογή που θέλει GPS πχ χάρτες, καιρός...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Πρέπει να είναι κάποιο bug. Όπως έγραψα πιο πάνω εγώ το έχω ανοικτό και δεν φαίνεται στην μπάρα.Το εικονίδιο πάντως σίγουρα είναι του gps.
      Συνήθως εμφανίζεται με το find device ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Καλησπερα σε ολους.. Χρειαζομαι την βοηθεια σας στο να ξεκλειδωσω τον BL στο Redmi Note 3 Pro (kate)
      που εχω.. Εχω δοκιμασει ενα σωρο τροπους, ωστοσο δεν καταφερα με
      κανεναν να εχει επιτυχη καταληξη.. Το κινητο μου ηρθε με την Global
      Official 8.1.1.0 και μετα απο 4-5 μερες εκανε αναβαθμιση στην 8.1.3.0
      Ωστοσο βλεποντας σε διαφορα φορουμ οτι για να ξεκλειδωσω τον BL χρειαζομαι Global DEV ROM, το εκανα κι αυτο χωρις ωστοσο να εχω το επιθυμητο αποτελεσμα.. Τωρα το κινητο εχει μεινει και το λειτουργω με την Developer ROM 7.2.16 κατεβασμενη απο εδω: en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no#449
    • καλημέρα 2 ερωτήσεις να κάνω αν μπορείτε να μου λύσετε . Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό?
      Και δεύτερον τα μυνήματα του viber δεν μου έρχονται σαν ειδοποίηση στην γραμμή και αν μπω μέσα στο viber τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα. Τη φταίει? Ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση
    • @aeriko7475 μια χαρά είναι η global developer που φοράς, αν κατάλαβα καλά, γιατί να θέλεις να το σκαλίσεις παραπέρα??
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Maniataros έγραψε:

καλημέρα 2 ερωτήσεις να κάνω αν μπορείτε να μου λύσετε . Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό?
      Και δεύτερον τα μυνήματα του viber δεν μου έρχονται σαν ειδοποίηση στην γραμμή και αν μπω μέσα στο viber τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα. Τη φταίει? Ευχαριστώ.
      Για το 1ο που λες δεν το γνωριζω.. αλλα για το 2ο επειδη μου ειχε συμβει κι εμενα.. βρηκα την λυση βγαζοντας την εφαρμογη viber απο την εξοικονομηση μπαταριας. Δηλαδη το κινητο απο μονο του αφαιρει δραστηριοτητες εφαρμογων απο το παρασκηνιο και αυτο που εκανα ειναι να παω στην εξοικονομηση μπαταριας και να εξαιρεσω το viber. Αυτο εκανα και μου δουλεψε.. τωρα δεν γνωριζω αν υπαρχει κι αλλος τροπος..

=============== Φεβ 24th 2017, 12:17pm ===============

Ο/H demakhs έγραψε:

@aeriko7475 μια χαρά είναι η global developer που φοράς, αν κατάλαβα καλά, γιατί να θέλεις να το σκαλίσεις παραπέρα??
      Για να μπορεσω να του βαλω TWRP και να το κανω και ROOT για να μπορεσω να παιρνω backup τις διαφορες ROM (ωστε να μην ξαναστεινω το κινητο με τις εφαρμογες του απο την αρχη). Τωρα δεν ξερω αν το unlock στον BL ειναι προσωρινο ή μονιμο (δηλαδη αν χρειαζεται εκ νεου μετα απο καθε update της ROM ή μετα από εγκατασταση νεας ROM unofficial ή μη).
    • Ο/H Maniataros έγραψε:

Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό?
      Στο OTG αυτό, στικάκια δουλεύουν?
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H Maniataros έγραψε:

Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό?
      Στο OTG αυτό, στικάκια δουλεύουν?
      Ναι δουλεύει κανονικά το otg

=============== Φεβ 24th 2017, 12:59pm ===============

Ο/H aeriko7475 έγραψε:

Ο/H Maniataros έγραψε:

καλημέρα 2 ερωτήσεις να κάνω αν μπορείτε να μου λύσετε . Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό?
      Για το 1ο που λες δεν το γνωριζω.. αλλα για το 2ο επειδη μου ειχε συμβει κι εμενα.. βρηκα την λυση βγαζοντας την εφαρμογη viber απο την εξοικονομηση μπαταριας. Δηλαδη το κινητο απο μονο του αφαιρει δραστηριοτητες εφαρμογων απο το παρασκηνιο και αυτο που εκανα ειναι να παω στην εξοικονομηση μπαταριας και να εξαιρεσω το viber. Αυτο εκανα και μου δουλεψε.. τωρα δεν γνωριζω αν υπαρχει κι αλλος τροπος..
      =============== Φεβ 24th 2017, 12:17pm ===============

Ο/H demakhs έγραψε:

@aeriko7475 μια χαρά είναι η global developer που φοράς, αν κατάλαβα καλά, γιατί να θέλεις να το σκαλίσεις παραπέρα??
      Για να μπορεσω να του βαλω TWRP και να το κανω και ROOT για να μπορεσω να παιρνω backup τις διαφορες ROM (ωστε να μην ξαναστεινω το κινητο με τις εφαρμογες του απο την αρχη). Τωρα δεν ξερω αν το unlock στον BL ειναι προσωρινο ή μονιμο (δηλαδη αν χρειαζεται εκ νεου μετα απο καθε update της ROM ή μετα από εγκατασταση νεας ROM unofficial ή μη).
      μόλις τν έκανα αυτό που είπες για τν viber .τίποτα και πάλι δεν μου έρχετε τίποτα. Μόλις μπω στην εφαρμογή τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Maniataros έγραψε:

μόλις τν έκανα αυτό που είπες για τν viber .τίποτα και πάλι δεν μου έρχετε τίποτα. Μόλις μπω στην εφαρμογή τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα.
      για κοιταξε για δικαιωματα Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης