all Mi-ght ...for our right!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ειναι για kate? Αν ναι, την κατεβαζω τωρα κιολας να την δοκιμασω.. Αν με το καλο πετυχει (που το θελω παρα πολυ), μετα θα ειναι μονιμα ξεκλειδωτος και μπορω να βαλω οποιαδηποτε ROM ή update της υπαρχουσας? Μακαρι να πανε ολα καλα και να πετυχει.. γιατι μετα θα πρεπει να βρω οδηγους για TWRP και ROOT.. κι εκει παλι θα χρειαστω την βοηθεια σας..Ο/H sso έγραψε:
Ναι, σωστά!!!Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Όχι Μάκη δεν υπάρχουν για Kate china roms. Αυτό το κινητό δεν κυκλοφορεί στην Κίνα.
@aeriko7475 εγώ να θυμάμαι καλά είχα ξεκλειδώσει με αυτήν...
miui_HMNote3ProtwGlobal_7.1.12_7569cf2a0c_6.0.zip
-
-
@aeriko7475
Ναι, είναι για το kate. Στο λινκ που έδωσες εσύ πιο πάνω αν πας στο Older Versions θα την βρεις.
Δες ξανά τον οδηγό για ξεκλείδωμα του kate μήπως κάτι σου διαφεύγει
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
Αν ξεκλειδώσει τα υπόλοιπα (twrp και root) είναι εύκολαὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Του kenzo κανουν και στο kate. Απλα φλασαρεις το Modem μετα και εισαι ετοιμος. Οποτε εχει custom rom αλλα δυστυχως μονο cm base και aosp. Η μονη stock based που ξερω ειναι η δικη μας. Αν υπηρχε καμια lite εκδοση θα την ειχα βαλει χθες. Αν και με το καιρο το συμπαθησα το miui.Ο/H RockHead έγραψε:
-
Ναι ναι....έτσι είναι!!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Εσύ @sso είχες τον μαγικό mi λογαριασμό για ξεκλείδωμα.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Με αυτη την ROM παρελαβα το κινητο.. ωστοσο πριν παραλαβω την εγκριση για ξεκλειδωμα, μου ηρθε αναβαθμιση σε Official Global V8.1.3.0 και την εβαλα αυτη.. και η 1η μου προσπαθεια ηταν να κανω προσπαθειες ξεκλειδωματος με την 8.1.3.0 αλλα ήταν ακαρπες.. Μετα εψαχνα σε διαφορους οδηγους διαφορετικες ROM για να πετυχω το ξεκλειδωμα.Ο/H jefm έγραψε:
-
-
Ναι αλλά είχε βάλει άλλους τριάντα πέντε Κύριε Γιώργο.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τον οποίο Μανώλη ψάχναμε μία ώρα...
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι αλλά είχε βάλει άλλους τριάντα πέντε Κύριε Γιώργο.....(ο Αρχισκούληξ)
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

-
Βάλε την 8.1.1.0 με αυτή ξεκλείδωσα και εγω και πολλοί άλλοι, λογικά και με 8.1.3.0 έπρεπε να ξεκλειδώνει αλλά αφου δεν.. κάνε μια προσπάθειαΟ/H aeriko7475 έγραψε:
Με αυτη την ROM παρελαβα το κινητο.. ωστοσο πριν παραλαβω την εγκριση για ξεκλειδωμα, μου ηρθε αναβαθμιση σε Official Global V8.1.3.0 και την εβαλα αυτη.. και η 1η μου προσπαθεια ηταν να κανω προσπαθειες ξεκλειδωματος με την 8.1.3.0 αλλα ήταν ακαρπες.. Μετα εψαχνα σε διαφορους οδηγους διαφορετικες ROM για να πετυχω το ξεκλειδωμα.Ο/H jefm έγραψε:
Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα