Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Βάλε την Ελληνική

EDIT:Δεν μπορώ να βάλω συνημμένο με την εφαρμογή XiaomiGR, που υπάρχει στην Ρομ,
      Πατάω το "Ανέβασμα" αλλά δεν κάνει κάτι. Είναι κάποιο bug της εφαρμογής η κάτι άλλο;
      Images
      • Screenshot_2017-02-25-23-02-09-053_com.android.settings[1].png

169,47 kB, 1.080×1.920, viewed 100 times
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H sso έγραψε:

Ο/H aeriko7475 έγραψε:

...γιατι μονο την επιλογη logout βλεπω...

...Εχω ασχοληθει με το θεμα και μπορω να σας πω οτι χαλασα (ευτυχως) 2 καρτες sim (δηλαδη 10ευρω) αλλα στο τελος το πετυχα...
      Αν θυμάμαι καλά μετά την Αποσύνδεση (logout) σου βγάζει την επιλογή για διαγραφή.
      Οι δυο sim πως χαλάσανε;
      Κι ομως μετα το logout δεν μου εχει διαγραφη.. απλα εχει "Συνδεση", "Αλλοι τρόποι συνδεσης" και τελος "Δημιουργια λογαριασμου".. Δεν βλεπω πουθενα διαγραφη λογαριασμου ουτε στο κινητο ουτε στην σελιδα i.mi.com

Οι 2 sim που χαλασα ηταν γιατι εξυσα πολυ περισσοτερο το κατω μερος τους (εκει που εχει το κυκλακι με το τσιπακι) για να τις κανω πιο λεπτες).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sso έγραψε:

Ο/H sso έγραψε:

Το έχει δοκιμάσει κανείς;;

Λέω να το τολμήσω!!! :mrgreen: :mrgreen:
      Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα.Το ξεκόλλημα της Sim με το θερμοπίστολο έγινε για πλάκα σε χρόνο μηδέν.
      Όμως επειδή το συρταράκι του RN3 είναι πολύ "σφιχτό" έκανα τα επόμενα βήματα με μεγάλη προσοχή. Πήρα και μέτρησα με ηλεκτρονικό παχύμετρο το πάχος του συρταριού με την SD μέσα.
      Μου το έβγαλέ 1,11mm. Βάζοντας και τη sim πάνω στην SD (με πολύ λεπτή ταινία διπλής όψης) το πάχος γινότανε 1,32 περίπου και φυσικά δεν έμπαινε με τίποτα.
      Έχοντας δει και ένα βίντεο στο youtube, όπου ένας τύπος λιμάριζε την sd για να μειώσει το πάχος άρχισα και εγώ να λιμάρω σιγά σιγά την sd. Έξισα όλο το πλαστικό μέχρι που φάνηκε το μέταλο. Κατέβασα το πάχος μέχρι 1,25 mm. Στο πάχος αυτό το συσταράκι μπήκε με δυσκολια, αλλά μπήκε. Το πρόβλημα είναι ότι η sim στο κέντρο της από την πίσω μεριά έχει ένα καρουμπαλάκι που δεν αφήνει να κατεβάσουμε και άλλο το πάχος. Εγώ το έξισα λίγο, αλλά ίσως αυτό να ήταν η αιτία που το κινητό δεν έβλεπε την sim, ενώ έβλεπε κανονικά την sd. Βέβαια η sim ήταν παλιά (την είχα αντικαταστήσει πριν από μερικά χρόνια με 4G).

Συνπέρασμα το εγχείρημα τελικά ενέχει αρκετό ρίσκο (τουλάχιστον για το RN3, που έχει πολύ σφηνωτό συρταράκι. Με το ζόρι γίνεται eject). Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά θέλει πολύ προσοχή και υπομονή για όποιον το επιχειρήσει.
      Το καρουμπαλάκι είναι ρητίνη ή κάτι τετοιο και παίρνει ξύσιμο με προσοχή όμως γιατί από κάτω έχει ολοκληρωμένο
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Σε μένα μόλις πατήσω το "Αποσύνδεση¨βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στο συνημμένο.

Επίσης ο δικός μου λογ/σμός είναι 9ψήφιος και όχι 10ψήφιος, που γράφεις :roll:

Στη Sim λες το καρουμπαλάκι που έχει στη μέση της πίσω πλευράς ε; Αυτό έξυσα και εγώ και μάλλον έτσι χάλασε η παλιά sim.
      Images
      • Screenshot_2017-02-25-23-48-06-258_com.miui.cloudservice[1].png

274,52 kB, 1.080×1.920, viewed 110 times
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Ο/H raniiti έγραψε:

Με την 8.2 τη γίνεται με εμάς,ακόμη στην 8.1.3 Είμαστε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Λίγο υπομονή η MIUI 8.2 China Stable V8.2.1.0.MHOCNDL for Redmi Note 3 SD για το Kenzo μόλις βγήκε

=============== Φεβ 25th 2017, 11:55pm ===============

Ο/H sso έγραψε:

Σε μένα μόλις πατήσω το "Αποσύνδεση¨βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στο συνημμένο.

Στη Sim λες το καρουμπαλάκι που έχει στη μέση της πίσω πλευράς ε; Αυτό έξυσα και εγώ και μάλλον έτσι χάλασε η παλιά sim.
      Ναι αυτό λέω, εγώ το έξυσα αρκετά και όλα οκ
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Ο/H sso έγραψε:

Σε μένα μόλις πατήσω το "Αποσύνδεση¨βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στο συνημμένο.

Το ξανατσεκαρα και οντως ο αριθμος του λογαριασμου μου ειναι 10ψηφιος.
      OK.. εκανα αφαιρεση λογαριασμου (στοιχειων) αλλα και παλι τιποτα...

Προσπαθησα οποτε να φτιαξω νεο Mi Account αλλα αυτη τη φορα με τον αριθμο της 2ης sim.. ωστοσο εφαγα πορτα διοτι οταν τρεχω το Mi Unlock για να με παει στο να κανω αιτηση για ξεκλειδωμα, μου λεει "Your device isn't supported by Mi Unlock"
      Ωστοσο παρατηρησα κατι τοσες φορες που το εχω κανει και εχω δει απειρες φορες την σελιδα αλλα και το κινητο, και αυτο ειναι το εξης:
      1) Οταν μπαινω στον λογαριασμο Mi Account στο κινητο και παω στο συσκευες, μου βγαζει: Ονομα συσκευης Redmi και απο κατω +3069.... (τον αριθμο της 1ης sim)
      2) Οταν ομως μπαινω στον λογαριασμο Mi Account στον υπολογιστη στη σελιδα i.mi.com και παω στο Find Device, στο πανω δεξια μερος μου γραφει: Redmi Note 3 +3069..(1η sim)...,+3069..(2η sim) Disable (Αχνο μπλε) Enable (μαυρο)

Οποτε σκεφτηκα (ισως και να ειναι βλακεια αυτο που λεω τωρα και να εχω κανει χειροτερα τα πραγματα) οτι οταν πρωτοεκανα τα βηματα ειχα και τις 2 καρτες sim στο κινητο, αλλα εδωσα για λογαριασμο μονο την 1η sim. Ετσι σκεφτηκα πηγαινοντας στο κινητο τωρα, στον λογαριαμο Mi Account, στις προσωπικες πληροφοριες στο πεδιο τηλεφωνο να προσθεσω και τον αριθμο της 2ης sim, ακριβως οπως ετσι το βλεπει η σελιδα στον υπολογιστη. Μου ζητησε για επαληθευση να πατησω εναν κωδικο 6-αλφαριθμητικο σε εικονα δεξια, και οταν τον εδωσα μου λεει οτι θα μου σταλει verification code αυτη τη φορα στον αριθμο της 2ης sim.

Πεστε μου οτι εκανα σωστα και οχι πατατα.. μπας και ο κακομοιρης εχω ελπιδες να περιμενω παλι τον κωδικο για ξεκλειδωμα.. αυτη τη φορα και για την 2η sim.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Antretng έγραψε:

Βασικα ειχα διαβασει οτι το kate ειναι πιο σφιχτο στη sim απο το kenzo οποτε ειναι εξαιρετικα δυσκολο.

Εγώ είχα το kenzo και τώρα το Kate, πιο εύκολα μπήκε τώρα από πριν :o

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H vabiris έγραψε:

Ο/H Antretng έγραψε:

Βασικα ειχα διαβασει οτι το kate ειναι πιο σφιχτο στη sim απο το kenzo οποτε ειναι εξαιρετικα δυσκολο.
      Εγώ είχα το kenzo και τώρα το Kate, πιο εύκολα μπήκε τώρα από πριν :o

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Ειτε λογω εμπειριας το φερες καλυτερα ειτε αυτο που γραφανε ηταν λαθος.
    • καλησπερα χρόνια πολλά
      εχω το κινητο μιας φιλης αγορασμενο απο cosmote REDMI NOTE 3
      το έχω ηδη κανει με επιτυχία στο δικο μου πρωην τηλεφωνο με τη βοηθεια σας και ειχα επιτυχία
      τωρα κανω τον οδηγό βημα βημα ...ολα οκ
      μολις παω να τρεξω το TWRP για να βαλω την ελληνικη ρομ
      μου πεταει αντι του TWPR το recovery της mui
      η ρομ που φοράει ειναι global 8.1 σταθερη
      δοκιμασα να βαλω μια developer αλλα δεν περναγε λόγω οτι φοράει νεωτερη εκδοση απο ότι λεει
      επισης το MUI SUITE λεει ότι δεν υποστηρίζει το 3αρι για flash.
      τι κάνω?

υσ. εχω ξεκλειδώσει το τηλεφωνο με την γνωστη διαδικασία
      xiaomi redmi note 4 <3 <3 <3 <3 <3
      Xiaomi_Redmi_Note_4
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lampros έγραψε:

μου πεταει αντι του TWPR το recovery της mui
      Πρώτα θα κάνεις flash το recovery και μετά θα δώσεις fastboot reboot με πατημένο το volume +