Με την 8.2 τη γίνεται με εμάς,ακόμη στην 8.1.3 Είμαστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚι ομως μετα το logout δεν μου εχει διαγραφη.. απλα εχει "Συνδεση", "Αλλοι τρόποι συνδεσης" και τελος "Δημιουργια λογαριασμου".. Δεν βλεπω πουθενα διαγραφη λογαριασμου ουτε στο κινητο ουτε στην σελιδα i.mi.comΟ/H sso έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά μετά την Αποσύνδεση (logout) σου βγάζει την επιλογή για διαγραφή.Ο/H aeriko7475 έγραψε:
...γιατι μονο την επιλογη logout βλεπω...
...Εχω ασχοληθει με το θεμα και μπορω να σας πω οτι χαλασα (ευτυχως) 2 καρτες sim (δηλαδη 10ευρω) αλλα στο τελος το πετυχα...
Οι δυο sim πως χαλάσανε;
Το καρουμπαλάκι είναι ρητίνη ή κάτι τετοιο και παίρνει ξύσιμο με προσοχή όμως γιατί από κάτω έχει ολοκληρωμένοΟ/H sso έγραψε:
Σήμερα ασχολήθηκα με το θέμα.Το ξεκόλλημα της Sim με το θερμοπίστολο έγινε για πλάκα σε χρόνο μηδέν.Ο/H sso έγραψε:
Το έχει δοκιμάσει κανείς;;
Λέω να το τολμήσω!!!![]()
![]()
Όμως επειδή το συρταράκι του RN3 είναι πολύ "σφιχτό" έκανα τα επόμενα βήματα με μεγάλη προσοχή. Πήρα και μέτρησα με ηλεκτρονικό παχύμετρο το πάχος του συρταριού με την SD μέσα.
Μου το έβγαλέ 1,11mm. Βάζοντας και τη sim πάνω στην SD (με πολύ λεπτή ταινία διπλής όψης) το πάχος γινότανε 1,32 περίπου και φυσικά δεν έμπαινε με τίποτα.
Έχοντας δει και ένα βίντεο στο youtube, όπου ένας τύπος λιμάριζε την sd για να μειώσει το πάχος άρχισα και εγώ να λιμάρω σιγά σιγά την sd. Έξισα όλο το πλαστικό μέχρι που φάνηκε το μέταλο. Κατέβασα το πάχος μέχρι 1,25 mm. Στο πάχος αυτό το συσταράκι μπήκε με δυσκολια, αλλά μπήκε. Το πρόβλημα είναι ότι η sim στο κέντρο της από την πίσω μεριά έχει ένα καρουμπαλάκι που δεν αφήνει να κατεβάσουμε και άλλο το πάχος. Εγώ το έξισα λίγο, αλλά ίσως αυτό να ήταν η αιτία που το κινητό δεν έβλεπε την sim, ενώ έβλεπε κανονικά την sd. Βέβαια η sim ήταν παλιά (την είχα αντικαταστήσει πριν από μερικά χρόνια με 4G).
Συνπέρασμα το εγχείρημα τελικά ενέχει αρκετό ρίσκο (τουλάχιστον για το RN3, που έχει πολύ σφηνωτό συρταράκι. Με το ζόρι γίνεται eject). Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά θέλει πολύ προσοχή και υπομονή για όποιον το επιχειρήσει.
Λίγο υπομονή η MIUI 8.2 China Stable V8.2.1.0.MHOCNDL for Redmi Note 3 SD για το Kenzo μόλις βγήκεΟ/H raniiti έγραψε:
Με την 8.2 τη γίνεται με εμάς,ακόμη στην 8.1.3 Είμαστε
Ναι αυτό λέω, εγώ το έξυσα αρκετά και όλα οκΟ/H sso έγραψε:
Σε μένα μόλις πατήσω το "Αποσύνδεση¨βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στο συνημμένο.
Επίσης ο δικός μου λογ/σμός είναι 9ψήφιος και όχι 10ψήφιος, που γράφεις![]()
Στη Sim λες το καρουμπαλάκι που έχει στη μέση της πίσω πλευράς ε; Αυτό έξυσα και εγώ και μάλλον έτσι χάλασε η παλιά sim.
Το ξανατσεκαρα και οντως ο αριθμος του λογαριασμου μου ειναι 10ψηφιος.Ο/H sso έγραψε:
Σε μένα μόλις πατήσω το "Αποσύνδεση¨βγάζει τις επιλογές που φαίνονται στο συνημμένο.
Επίσης ο δικός μου λογ/σμός είναι 9ψήφιος και όχι 10ψήφιος, που γράφεις![]()
Στη Sim λες το καρουμπαλάκι που έχει στη μέση της πίσω πλευράς ε; Αυτό έξυσα και εγώ και μάλλον έτσι χάλασε η παλιά sim.
Ο/H Antretng έγραψε:
Ειτε λογω εμπειριας το φερες καλυτερα ειτε αυτο που γραφανε ηταν λαθος.Ο/H vabiris έγραψε:
Εγώ είχα το kenzo και τώρα το Kate, πιο εύκολα μπήκε τώρα από πρινΟ/H Antretng έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρώτα θα κάνεις flash το recovery και μετά θα δώσεις fastboot reboot με πατημένο το volume +Ο/H lampros έγραψε:
μου πεταει αντι του TWPR το recovery της mui