Ο/H Thracia έγραψε:
@Thracia εχεις δικιο.. δεν ειχε κλειδωσει ο BL.. ειναι ακομη ξεκλειδωτος.. ολα καλα!!! Απλα πλεον δεν θα κανω OTA update αλλα θα βαλω αμεσα TWRP και ελληνικη ROMΟ/H padimitris έγραψε:
aeriko μέσω του updater την εγκατέστησες?
@padimitris οχι μεσω updater.. μεσω XiaomiFlash.exe 2016.08.30.0 αλλα με τον τροπο που δειχνει ο οδηγος εδω: Πώς να ξεκλειδώσετε τον Bootloader του Redmi Note 3 pro SE (KATE) χωρίς το Unlock Tool και χωρίς άδεια (υπό δοκιμή)
και μεχρι το βημα 13.
Μετα ακολουθησα τα παρακατω:
2. reboot device
3. hard reset the device Settings>Additional Settings>Backup & Reset>Factory Data Reset>Reset Phone
4. cleanboot the device
5. setup your Mi Account (I used mobile number)
6. go to Settings>About phone and tap on "MIUI Version" 7 times to enable "Developer Options"
7. go to Settings>Additional Settings>Developer Options, enable
"OEM unlocking" and "USB Debugging", connect the device to computer and
authorize it
8. disconnect device from Computer
9. login to i.mi.com (I used mobile number)
10. find device
11. power off the device
12. boot the device into fasboot mode - hold volume down+power
13. login Mi Unlock v1.1 (I used mobile number)
14. connect the phone to computer
15. proceed with UNLOCK
Με τα παραπανω με το Mi Unlock ξεπερασε επιτελους το 50% και τελειωσε με επιτυχια το ξεκλειδωμα.. Ελπιζω να πετυχει και σε σενα και να πανε ολα καλα..
=============== Μαρ 2nd 2017, 10:47am ===============
Ειμαι στο TWRP στη φαση που ο οδηγος λεει να κανω τα εξης: Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache), για να αποφύγετε το BootLoop.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@aeriko7475 Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό για το Kenzo εδω -------->Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Αρχικα ωστοσο (στην 1η οθονη) μου βγαζει "Mount Decrypt Data" και μου ζηταει να δωσω κωδικο (τι κωδικο?).
Ωστοσο παταω Cancel και στην επομενη οθονη με ρωταει: "Keep System Read Only?" Τι επιλεγω? To keep Read Only ή κανω Swipe to Allow Modifications?