Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H rpmrg έγραψε:
Γιατί δεν υπάρχει για SE τουλάχιστον όταν έψαχνα, η συγκεκριμένη ταιριάζει στο SE και ειναι εξαιρετική με καλή αίσθηση στο touch, ελαιοφοβικη και καθαρίζεται πολυ ευκολα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Εγώ ρώτησα στην nillkin και μου προτείνουν να πάρω για το pro με κάποιες παραδοχές, π.χ. 2mm κενό από πάνω κλπ. Όταν τους ρώτησα για το note 2 μου είπαν ότι δεν είναι συμβατη..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().
-
Πάντως να βγάλω το greenify, δεν κερδίζω κάτι, και μάλλον κακό κάνω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H emmstra έγραψε:
Εγώ ρώτησα στην nillkin και μου προτείνουν να πάρω για το pro με κάποιες παραδοχές, π.χ. 2mm κενό από πάνω κλπ. Όταν τους ρώτησα για το note 2 μου είπαν ότι δεν είναι συμβατη..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανε οτι θες, εγω αγορασα και φοράω το γιαλι του note 2 στο note 3 pro se μου και ειμαι ευχαριστιμενος, χωρις να υπαρχουν κενά και διάφορα αλλα.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().
-
-
Ο/H sso έγραψε:
Έχω ξαναγράψει ότι στο Ali υπάρχει tempered glass για το kate, που ταιριάζει απόλυτα, και στις διαστάσεις (152 mm) και στις τρύπες.
Ναι αλλά είναι το ίδιο ποιοτικό όπως της nillkin; δακτυλιες και γενικά βρωμιές φαίνονται; και εγώ έχω ένα Noname τώρα αλλά έχω θέμα με αυτα που ανέφερα..
Ο/H rpmrg έγραψε:
Ο/H emmstra έγραψε:
Κανε οτι θες, εγω αγορασα και φοράω το γιαλι του note 2 στο note 3 pro se μου και ειμαι ευχαριστιμενος, χωρις να υπαρχουν κενά και διάφορα αλλα.
Τελικά παρήγγειλα αυτό που πήρες εσύ...
Ο/H emmstra έγραψε:
Ο/H rpmrg έγραψε:
Ο/H emmstra έγραψε:
Τελικά παρήγγειλα αυτό που πήρες εσύ...
Ok, υποψιν εχω αυτην εδω την εκδοση απο Κίνα, μπορει να διαφερει με το ελληνικό se.
WwDh0od.jpg
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
@rpmrg @emmstra Αν συνεχίσετε με παραθέσεις θα σας κάνω ban σας έχει ενημερώσει ο admin και συνεχίζετε @Bodai @NasDriver τα νόμιμα.
-
ακόμα κ ο @takisfrag , ο ειδικός των παραθέσεων, αν κ τουλουμπένιος, θα ριχνε ban στην προκειμένη!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα, αν και off topic, θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το πρόβλημα που δημιούργησα; απαγορεύονται οι παραθέσεις; Μου φάνηκε κάπως; υπερβολική η αντίδραση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα