Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
οσει ενδιαφερεστε για display Touch Screen and Digitizer for xiaomi Redmi Note 3 Special Edition απο εξωτερικο στειλτε π.μ να σας πω (σεβομενος τους κανονες του φορουμ)
-
Μπορείς εντούτοις να αναφέρεις το κατάστημα χωρίς να παραθέσεις απευθείας σύνδεσμο.
-
Για να μεταβουμε απο ελληνικη stable σε dev ή και το αντιθετο χρειαζεται wipe cache & dalvik ή factory reset?
Επισης η ελληνικη stable 8.2.3.0 σε σχεση με την official 8.2.3.0 (που λενε οτι ισως εχει bugs γι' αυτο και αποσυρθηκε) ειναι ενταξει? Να την βαλω αφοβα ή να μεινω σε ελληνικη dev εβδομαδιαια? -
-
Ποιος θα μου θυμισει τι drivers βαζουμε σε Windows 7 Pro 32bit για να δούμε το κινητό?
Δεν έχω καταφέρει να το συνδέσω. Και η εγκατάσταση είναι φρέσκια. -
Ο/H andreasp έγραψε:
Ποιος θα μου θυμισει τι drivers βαζουμε σε Windows 7 Pro 32bit για να δούμε το κινητό?
-
Καλησπέρα. Πως μπορώ, αν γίνεται, να αλλάξω το χρώμα του φλας της κάμερας. Είναι κίτρινο και επηρεάζει πολύ την φωτογραφία ειδικά νύχτα σε μαγαζί.. Υπάρχει καμία λύση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά τα Apple earpods όταν τα βάζω στο κινητό λειτουργεί κανονικά ο ήχος αλλά όχι το μικρόφωνο. Υπάρχει κάποια λύση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@vasilakis1
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το VoLTEὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Γειά σε όλους σας! Είμαι σχετικά νέος κάτοχος ενός Redmi Note 3 (Kate), το οποίο αγόρασα από Ελλάδα και με την επίσημη global rom, ενώ έχω πάρει και το update σε 8.2.3.0.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του κινητού, ωστόσο βλέπω πολλούς χρήστες που αναφέρουν 7 ώρες sot (και παραπάνω) ακόμη και με stock global stable. Εμένα συνήθως φτάνει τις 4μιση-5 ώρες με μέτρια χρήση, συνήθως ανοικτά δεδομένα/wifi. Γενικά βγάζει άνετα τη μέρα αλλά όχι με τέτοια sot που έχω δεί από άλλους. Φυσικά είναι και θέμα εφαρμογών που τρέχουν, ωστόσο εξ'αρχής είχα αυτή τη διάρκεια μπαταρίας, χωρίς να το φορτώσω ιδιαίτερα.
Θεωρείτε πως είναι αναμενόμενη αυτή η διάρκεια μπαταρίας για τη συσκευή; Σκέφτομαι να μεταβώ σε ελληνική rom (αν και δεν χρησιμοποιώ τα ελληνικά στη συσκευή), έχει παρατηρηθεί διαφορά στη μπαταρία; -
Αναμενόμενη είναι για Official Global Stable ROM. Αν κάποια στιγμή θελήσεις να βάλεις την ελληνική του forum, όντας πιο ελαφριά, ίσως δεις μια διαφορά στην αυτονομία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα