Vasoula η μπαταρία σου κανονική μου φαίνεται. Χωρίς κάποιο πρόβλημα. Μπορείς να μου περιγράψεις πότε έχεις παρατηρήσει ότι ξεφορτίζεται γρήγορα? Επίσης η φόρτιση είναι λογικό να διαρκεί αρκετή ώρα, γιατί έχουμε τεράστια μπαταρία και δεν ύποστηρίζεται το Quick Charge.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
οταν το ανοιξα εκανα update μονο κ μετα πηγα στην γλωσσα κ ελελεξα μεσα,δεν εκανα κατι αλλο,πιστευω να σε βοηθησα
-
@modaristis γύρισε τη χώρα σε Ινδία και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις. Λογικά θα σου βγάλει προτροπή για αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση.
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@modaristis γύρισε τη χώρα σε Ινδία και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις. Λογικά θα σου βγάλει προτροπή για αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση.
Για το "Mi Unlock Status" ξέρεις τίποτα ή να βάλω την τελευταία developer?
-
Γενικα κ οταν το χρησιμοποιω κ οταν δεν το χρησιμοποιω
Εστω οι 4 ωρες που θελει να φορτιζει ισως να αλλαξω φορτιστη ,αυτος ειναι τωρα 5.0V-2000ma -
Ο/H modaristis έγραψε:
Για το "Mi Unlock Status" ξέρεις τίποτα
-
@Vasoula Ο φορτιστής σου είναι ο σωστός. Μην πάρεις άλλο ειδικά με περισσότερα mA, υπάρχει πιθανότητα να κάψεις την πλακέτα φόρτισης. Δεν ξέρω αν έχουν προνοήσει να βάλουν πλακέτα για Quick Charge, κι ας το υποστηρίζει ο επεξεργαστής, γιατί υποτίθεται το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το υποστηρίζει.
Από άποψη χρήσης, εγώ όλη μέρα με ανοιχτό wifi και κατά περιόδους με 4G και νορμάλ χρήση, μου βγάζει μία μέρα και κάτι ψιλά. -
το φορτισα χτες το απογευμα κ τωρα το φορτιζω παλι,αν ειναι φυσιολογικο οκ παω πασω
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H modaristis έγραψε:
Για το "Mi Unlock Status" ξέρεις τίποτα
-
Ναι, για το Kate είναι.
Πάρε αντίγραφα ασφαλείας γιατί θα γίνει Factory Reset αφού πηγαίνεις από Stable σε Developer. -
Ο/H Vasoula έγραψε:
το φορτισα χτες το απογευμα κ τωρα το φορτιζω παλι,αν ειναι φυσιολογικο οκ παω πασω
@George Kaggelaris Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Τώρα έβαλα να περάσει τη developer.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα