Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Απο που? Dev εννοείς ελληνική?
-
Εννοω την oficial
-
-
-
Ο/H panosb26 έγραψε:
Αν θες να έχεις και TWRP πρέπει να περάσεις ειδικό TWRP που να υποστηρίζει official rom και OTA Updates -
Εδώ και το θέμα για την Global ROM V8.2.4.0.MHΡMIDL nightly, οι περισσότεροι βέβαια που πάθανε με την Global Stable (λέμε τώρα) V8.2.3.0.MHRMID περιμένουν την τελική αλλά εγώ θα έλεγα να περιμένουν και μετά την κυκλοφορία της τελικής λίγο καιρό μην έχει απόσυρση πάλι, η V8.2.3.0 ήταν γρουσούζικη δεν τους βγήκε αλλά δεν φταίνε 8+2+3=13Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Παιδιά καλημέρα,
Ψήνομαι να αναβαθμίσω απο την XTRV DEV 6.12.22 στη νέα XTRV DEV 7.5.4.
Θα δοκιμάσω μεσω του νέου TWRP 3.1.0.3 να φλασάρω την 7.5.4.
Έχω όμως περάσει αυτά εδώ τα patches για την 6.12.22 που είναι πάρα πολύ χρήσιμα.
Υπάρχει περίπτωση να δουλέψουν και αυτά? Ή πρέπει να τα βγάλω πριν αναβαθμίσω?
Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να βγεί υποστήριξη στις XTRV για αλλαγή του grid εικονιδίων σε 5x6 ?
Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:
-
-
Δεν έχω δοκιμάσει, αλλά παρακολουθώ εδώ και κάποιον καιρό το topic που αναφέρεις. Αυτά που ρωτάς απαντώνται εκεί. Επιγραμματικά, ο FrancoKernel:
1. Παίζει και σε Kate
2. ΜΗΝ τον δοκιμάσεις σε MIUI! Είναι συμβατός μόνο με Nougat ROMs (Android 7), συγκεκριμένα με LineageOS και ROMs βασισμένες σε αυτήν. Έπαιζε και με NitrogenOS, τώρα τελευταία υπάρχουν κάποια θεματάκια. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα