Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Που δεν μπαίνει και με την εφαρμογή quick reboot?

EDIT: Τώρα έχω περάσει το 3.1.0-3 by geoanto555, και έχω βάλει και την xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRV_7.6.8 Ρομ και λειτουργεί από το power menu
      Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
    • Μάλλον είναι λίγο πιο σύνθετο το πρόβλημα...
      Έχει να κάνει με πολλά..
      Με κρατημένο το vol + μπαίνει σε reboot system?

• Εννοείς από το Power menu, με πατημένο το Volume+ και πατώντας το recovery αν μπάινει στο recovery?

Δεν ξέρω αν είδες το edit που έκανα στο προηγούμενο ποστ μου....
    • Διαφήμιση
    • Ok, Τωρα το είδα.
      Νόμιζα ότι απο την αρχή είχες το 3 και είχες πρόβλημα εκεί..
      Μπορείς να βάλεις και το 3,1,1,1 που έχει διορθωμένο και το adb backup...

• Είχα το 3.1.1,αλλά όχι με την Ρομ που έχω τώρα, και δεν λειτουργούσε.

Οπότε λέω τώρα με αυτήν την Ρομ να ξαναβάλω το 3.1.1 για να δούμε "τις πταίει" :)

EDIT: Πέρασα το 3.1.1-1 by geoanto555 και δούλεψε κανονικά
    • Το 3,1,1,1 το δικο μου ειναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχεις με διορθωμένο το adb backup...
      Θα με τρελάνεις, τα χάπια μου..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το 3,1,1,1 το δικο μου ειναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχεις με διορθωμένο το adb backup...

Μάλιστα :) :) :)

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Το 3,1,1,1 το δικο μου ειναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχεις με διορθωμένο το adb backup...
      Γεώργιεεε...δεν χρειάζεσαι χάπια. Μάλλον δεν κατάλαβες.

Είπα ότι άλλαξα Ρομ και τώρα δουλεύουν και τα δύο recovery (δικά σου και τα δύο).

Προφανώς έφταιγε η προηγούμενη Ρομ που είχα (του Μαρτίου ήταν) αλλά και η xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRV_arΩma_7.5.25 που έβαλα μετά. Με αυτές τις δύο υπήρχε πρόβλημα.

Με την τελευταία xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRV_7.6.8 δουλεύουν και τα δυο recovery!!! :)
    • Μα αυτό λέω.... δεν υπήρχε πρόβλημα ούτε στις προηγούμενες που είχαμε δοκιμάσει..
      Τελος πάντων, άστο...

• Τι να πω!!!
      Με τις δυο προηγούμενες Ρομ από το Power menu ούτε σε recovery έμπαινε αλλά ούτε και fastboot mode. Το δοκίμασα πολλές φορές. Μάλιστα δοκίμασα και με την εφαρμογή quick reboot και έκανε απλά reboot στην Ρομ.

Μόνο αν κρατούσα πατημένο το Vol + για recovery η το Vol - για fastboot mode δούλευε!

=============== Ιουν 18th 2017, 9:32pm ===============

Ο/H geoanto555 έγραψε:

... με διορθωμένο το adb backup...
      Μόλις το έβαλα και κάνει και το backup με εντολές adb, κατ' ευθείαν στον υπολογιστή.
      Περιμένω να ολοκληρώσει! :)

Και ολοκληρώθηκε με επιτυχία!!!
      Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια :thumbsup:
    • Καλημέρα!

Επειδή ξαναέβαλα την 8.1.1.0 , η μπαταρία έφτιαξε, αλλά δεν μπορώ να ζήσω παλι με το πρόβλημα του handsfree οταν ειναι ανοιχτο το bluetooth, υπάρχει κάποιος οδηγός με λεπτομέρειες, πώς μπορώ να το ξανακλειδώσω το τηλέφωνο, και να γυρίσω σε κανονική απείραχτη έκδοση MIUI ?
      Βαρέθηκα να ασχολούμαι συνέχεια με τα φλασαρίσματα, και άκρη να μην βγάζω.
      Δεν νομίζω πως είναι τόσο πολλά αυτά που ζητώ. Απο την μία να δουλεύουν τα ακουστικά και απο την άλλη να μην αδειάζει η μπαταρία μέχρι το μεσημέρι.
    • Διαφήμιση
    • Δεν χρειάζεται να το κλειδώσεις. Κατέβασε την fastboot rom από το en.miui.com και με το miflash την περνάς. Εννοείται θέλει factory reset πρώτα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk