Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
συμφωνω το δικο της ειναι οκ και σε μενα...απλα οποιοδηποτε αλλο εχω βαλει παρουσιαζει θεματα....
και δεν κατανοω τον λογο! δεν εχει κανεις αλλο app για ξυπνητηρι? εχω βαλει και τους χωρις περιορισμους στην μπαταρια και ολα....
για την ryanair το εχει κανεις αλλος?
επισης βλεπω στο updater δεν εχει καμια επιλογη πλεον και απλα δειχνει τους contributors?? πχ restart in recovery ή check for updates -
Θα ήθελα να αγοράσω ένα powerbank κατάλληλο για το κινητό μας (5V-2A) αλλά και για να φορτίζω παράλληλα και παλαιότερο κινητό samsung(5V-1A). Τι πρέπει να διαλέξω , ένα powerbank με έξοδο 5V-1Aκαι ας φορτίζει με αργότερο ρυθμό το xiaomi, αν πάω σε 5V-2Aυπάρχει κίνδυνος να κάψω το samsung;
-
Οχι, πάρε όποιο θέλεις. Το κινητό θα φορτίσει με την τάση που θέλει αυτό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.
-
Γεια σας παιδιά όταν πάω να φορτησω με usb μέσω υπολογιστή ναι μεν φορτίζει το τηλέφωνό μου αλλά όταν κατεβάζω τη μπάρα δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο φόρτισης αλλά και ούτε να επιλέξω τι διαδικασία θέλω να επιλέξω π.χ μεταφορά αρχείων κτλπ. Όλα αυτά σε υπολογιστή στη δουλειά μου . Μπορώ να κάνω κάτι από τις ρυθμίσεις; Έχω note 3 pro global stable oficial με 9.2.4.0
-
Εχεις δοκιμάσει σε άλλη θύρα και σε διαφορετικο κομπιούτερ ? Είναι windows 10 ? Δες εδώ :
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της MTP επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 (Fix MTP USB Device Connection error)?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πέρνα και οδηγούς στον υπολογιστή σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη...
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
Ολα αυτά τα κάνω από υπολογιστή στη δουλειά που μπορεί και μάλλον είναι πιθανόν να τα έχουν κλειδωμένα τα pc και να μην αναγνωρίζει κηνιτο . Το ερώτημα μου είναι μπορώ να εμφανίσω όταν κατεβάζω τη μπάρα να βλέπω και από κει ότι φορτίζει; Και πο πρίζα και από pc το βράδυ που θα πάω σπίτι θα το δοκιμάσω στο pc μου . Ναι το pc moh είναι σε δοκιμή περιβάλλοντος μου το κάνανε τα παιδιά από το φόρουμ
-
Στο device manager στον υπολογιστή πως στο αναγνωρίζει ;
-
Δεν εμφανίζει τίποτα νεκρό. Το τηλ όμως φορτίζει κανονικότητα . Αλλά δεν εντοπίζεται .λες για αυτό δεν μου εμφανίζει και εμένα να διαλέξω από το κηνιτο μου . Φόρτιση ή μεταφορά mttp
-
Θεμα drivers είναι...δεν το βλέπει ο υπολογιστής.
Δες στην υπογραφή μου για τους drivers χειροκίνητα ή περνα τους drivers του χορευταρά καγγελιάρη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ok
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα