Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Καλησπέρα και καλό μήνα.. Καλή πρωτομαγιά σε όλους..
      Ως κατάλογο επαφών έχω την λίστα από το mi λογαριασμό. Θέλω να ομαδοποιησω τις επαφές σε 2 ομάδες, ώστε όταν διαλέγω να πάρω τηλ κάποιον ανάλογα την ομαδοποίηση να παίρνει τηλέφωνο από συγκεκριμένη κάρτα sim (την 1 ή 2) και όχι να με ρωτάει κάθε φορά. Γίνεται αυτό; Αν ναι, πώς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ομάδες εύκολα κάνεις.
      Αν θέλεις να πάρεις κάποιον που ανήκει σαν παράδειγμα στην ομάδα "εργασία" από την κάρτα 2 κρατά απλά πατημένα το νούμερο και θα σε ρωτήσει στο μενού από πιο νούμερο να καλέσει. Και εσύ διαλέγεις κάρτα 2.
      Αυτόματα νομίζω δεν γίνεται.
    • Διαφήμιση
    • Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω.

Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την sim2.
      Απλά το ρωτάω αν γίνεται μέσω από τις δυνατότητες της miui ή χρειάζεται να βρω κάποια εφαρμογή από το play store που μπορεί να το κάνει αυτό.

• Ο/H aeriko7475 έγραψε:

Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω.

Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την sim2.
      Απλά το ρωτάω αν γίνεται μέσω από τις δυνατότητες της miui ή χρειάζεται να βρω κάποια εφαρμογή από το play store που μπορεί να το κάνει αυτό.

Δοκιμασε την truephone, κάνει αυτό που θες αλλά έμμεσα. Υποστηρίζει πολύ καλά την dual SIM λειτουργία .Μπορείς να επιλέξεις αυτόματα από ποια sim θα καλέσεις ανάλογα με 1. Από ποια sim κάλεσες εσύ ή 2 , σε ποια sim δέχθηκες την κλήση. Από την στιγμή που θα το ορίσεις θα καλεί πάντα απο την SIM αυτή που επέλεξες.. Ελπίζω να σε βοηθήσει
    • Ο/H Loksias έγραψε:

Για θυμίστε μου ποια ROM έχει την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας;
      Από την έκδοση miui 8 σίγουρα η 8.1.1.0
      Προσωπικά από την miui 9 υπάρχει μια μικρή βελτίωση από τις αρχικές (miui 9) αλλά τουλάχιστον εγώ δεν βλέπω τρομερά αποτελέσματα που να αγγίζουν (βασικά ούτε καν πλησιάζουν) την διαχείρηση της 8.1.1.0
    • Διαφήμιση
    • Ο/H andreasp έγραψε:

Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Ανδρέα ή οποιος αλλος ξέρει,

Πως ελυσες το προβλημα στην 8.1.1.0 που δεν εχει στις ρυθμίσεις την επιλογή κλειδωμα της αρχικης οθονης? Συνεχεια μου μετακινουνται τα εικονιδια. Φοβαμε μη διαγραφει καμία εφαρμογή κατα λαθος.

Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:

• Ο/H nutrialex έγραψε:

Ο/H andreasp έγραψε:

Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Ανδρέα ή οποιος αλλος ξέρει,

Πως ελυσες το προβλημα στην 8.1.1.0 που δεν εχει στις ρυθμίσεις την επιλογή κλειδωμα της αρχικης οθονης? Συνεχεια μου μετακινουνται τα εικονιδια. Φοβαμε μη διαγραφει καμία εφαρμογή κατα λαθος.
      Για ποια επιλογη μου μιλας; Εμενα δεν μου μετακινειται κανενα εικονιδιο.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H aeriko7475 έγραψε:

Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω.

Εγγενώς δεν το κάνει η miui αυτό που θέλεις δυστυχώς (και το βρίσκω κι εγώ πολύ χρήσιμο). Είχα παλιότερο δίκαρτο τηλέφωνο (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ή ποιά) που το έκαναν πάντως. Όριζες σε κάθε επαφή αν ήθελες από ποιά SIM ήθελες να την καλεί. Θα πρέπει να την προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα επιτέλους.
    • Γειά χαρά παιδιά και καλό μήνα. Να ρωτήσω κάτι? Μπορείτε να μου πει κάποιος εάν το κινητό μου παίρνει αναβάθμιση?[label][/label]
      Xiaomi_Redmi_Note_7
    • Διαφήμιση
    • Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?