Ε μα...όχι και να μας δουλεύει η Arωma...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔοκιμασε την truephone, κάνει αυτό που θες αλλά έμμεσα. Υποστηρίζει πολύ καλά την dual SIM λειτουργία .Μπορείς να επιλέξεις αυτόματα από ποια sim θα καλέσεις ανάλογα με 1. Από ποια sim κάλεσες εσύ ή 2 , σε ποια sim δέχθηκες την κλήση. Από την στιγμή που θα το ορίσεις θα καλεί πάντα απο την SIM αυτή που επέλεξες.. Ελπίζω να σε βοηθήσειΟ/H aeriko7475 έγραψε:
Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω.
Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την sim2.
Απλά το ρωτάω αν γίνεται μέσω από τις δυνατότητες της miui ή χρειάζεται να βρω κάποια εφαρμογή από το play store που μπορεί να το κάνει αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την έκδοση miui 8 σίγουρα η 8.1.1.0Ο/H Loksias έγραψε:
Για θυμίστε μου ποια ROM έχει την καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας;
Ανδρέα ή οποιος αλλος ξέρει,Ο/H andreasp έγραψε:
Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Για ποια επιλογη μου μιλας; Εμενα δεν μου μετακινειται κανενα εικονιδιο.Ο/H nutrialex έγραψε:
Ανδρέα ή οποιος αλλος ξέρει,Ο/H andreasp έγραψε:
Γιατι τοσο στο φτυσιμο αυτο το τηλεφωνο, δεν το καταλαβα.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πως ελυσες το προβλημα στην 8.1.1.0 που δεν εχει στις ρυθμίσεις την επιλογή κλειδωμα της αρχικης οθονης? Συνεχεια μου μετακινουνται τα εικονιδια. Φοβαμε μη διαγραφει καμία εφαρμογή κατα λαθος.
Εγγενώς δεν το κάνει η miui αυτό που θέλεις δυστυχώς (και το βρίσκω κι εγώ πολύ χρήσιμο). Είχα παλιότερο δίκαρτο τηλέφωνο (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ή ποιά) που το έκαναν πάντως. Όριζες σε κάθε επαφή αν ήθελες από ποιά SIM ήθελες να την καλεί. Θα πρέπει να την προσθέσουν αυτή τη δυνατότητα επιτέλους.Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Το κάνω αυτό που λες, όντως με ρωτάει (αν και αυτό το έχω προεπιλογή από την αρχή) αλλά την επόμενη φορά με ξαναρωταει και δεν τηλεφωνεί αυτόματα με την κάρτα sim που θέλω.
Edit: Δηλαδή αυτό που εννοώ είναι ότι έχω 2 ομάδες (φίλοι & οικογένεια). Στον τηλεφωνικό κατάλογο όσους έχω στην ομάδα "φίλοι" όταν επιλέγω το άτομο για να το καλέσω να καλεί κατευθείαν από την sim1 και όταν επιλέγω άτομο από την ομάδα "οικογένεια" να καλεί κατεθείαν από την sim2.
Απλά το ρωτάω αν γίνεται μέσω από τις δυνατότητες της miui ή χρειάζεται να βρω κάποια εφαρμογή από το play store που μπορεί να το κάνει αυτό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk