Εφόσον τις έχεις διαλέξει να τις κάνεις backup θα επανέλθουν οι ρυθμίσεις τους. Δες μέσα στο mi cloud backup τι έχεις ρυθμίσει...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
Ο/H andreasp έγραψε:
Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:
-
Ο/H nutrialex έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H nutrialex έγραψε:
και σκεφτομαι αν βρω καμιά προσφορά να αναβαθμισω.
-
Γνωρίζει κανείς αν το κινητό μας θα πάρει miui Χ (10) ή θα σταματήσει στην miui 9 ?
Το λέω με αφορμή την διανομή της στο τέλος του επόμενου μήνα, αν θα συνεχίσουν οι ενημερώσεις του κινητού μας και σε ποιο περιβάλλον (miui9 ή miuiX), γιατί βλέπω σε προηγούμενα post καποιοι να ψάχνονται για αλλαγές και δοκιμές με άλλες ROM και kernels..
Eπίσης κάποια σκορ που δοθηκαν με διαφορετικές ROM και kernels έχουν μετρηθεί με το antutu? Γιατί εμένα με την παρούσα ROM (8.4.19) δεν πιανει πάνω από 82000-83000. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το λέω γιατί ναι μεν είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ από τις safe ελληνικές μας XTRV ή ΑΡΩΜΑ, αλλά θέλω και να ρισκάρω λίγο με κάτι άλλο διαφορετικό. Ωστόσο επειδή δεν είμαι και σίγουρος μην κάνω καμιά πατάτα και το μπρικάρω και μετά σας ζαλίζω μέχρι να το επαναφέρω στην κατάσταση που το έχω τώρα, θέλω αν το αλλάξω να είναι με κάτι safe (π.χ. μια αλλαγή της ROM με μια custom με λίγα και κατανοητά βήματα, χωρίς πολλά-πολλά), αλλά αν το μετανιώσω να μπορώ εύκολα να ξαναγυρίσω στις ελληνικές.
Και μια άλλη ερώτηση.. αν αλλάξουμε εντελώς ROM και πάμε σε μια καθαρά android.. αλλά προηγουμένως είχαμε κάνει backup στο mi-cloud.. σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε τις εφαρμογές μας αφού δεν θα έχουμε miui ROM. Αν ωστόσο μετά ξαναβάλουμε μια miui ROM, που θα έχει πάλι το mi-cloud θα μπορέσουμε τότε να τις επαναφέρουμε? Φαντάζομαι δεν χάνονται αφού είναι στο cloud.. σωστα? -
Οτι βάζεις στο cloud δεν χάνεται.
Όταν γυρίσεις πίσω στην miui μπορείς να κανεις restore από το mi cloud. -
Μπορείς επίσης να πάρεις backup μέσα στο twrp και να γυρίσεις πίσω στην επαναφορά όπως ακριβώς ήσουν.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπορείς επίσης να πάρεις backup μέσα στο twrp και να γυρίσεις πίσω στην επαναφορά όπως ακριβώς ήσουν.
Σίγουρα θα μου πει καποιος και με το δίκιο του.. "κάθησε τότε στα αυγά σου.." αλλά από την άλλη πιστεύω πως καλό θα είναι να εξελίσσουμε τις γνώσεις μας ώστε αργότερα να μπορούμε κι εμείς μέσα από τις εμπειρίες μας να βοηθήσουμε κάποιους νεώτερους.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα