Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Η πίσω κάμερα του Mix2s είναι σαφώς καλύτερη του Mi8. Για την εμπρόσθια δεν ξέρω γιατί δεν τραβάω selfi. Αυτό για το RN7PRO δεν το ξέρω ότι δεν θα βγάλει global version. Βασικά δεν το διάβασα πουθενά έως τώρα. Αν όντως συμβεί θα είναι μεγάλο αυτογκόλ.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Η πίσω κάμερα του Mix2s είναι σαφώς καλύτερη του Mi8. Για την εμπρόσθια δεν ξέρω γιατί δεν τραβάω selfi. Αυτό για το RN7PRO δεν το ξέρω ότι δεν θα βγάλει global version. Βασικά δεν το διάβασα πουθενά έως τώρα. Αν όντως συμβεί θα είναι μεγάλο αυτογκόλ.
Για το RN7 Pro εδώ το διάβασα: xiaomi-miui.gr/redmi-note-7-pr…never-get-global-version/ -
Πότε έχουμε τα κόλλυβα για το κινητό μας? Διάβασα ότι πάπαλα οι ενημερώσεις..
-
Το δικό μου έκλεισε τα δυο χρόνια καθημερινής λειτουργίας και συνεχίζει να πηγαίνει σφαίρα!
Με την προσθήκη της Snap Camera έχω και πολύ καλές φωτογραφίες, οπότε θα αργήσουν ακόμα τα κόλλυβα για αυτό το κινητό...
Μόνο αν βγάλει η Xiaomi ένα κινητό με full οθόνη 2-1/2 D και χωρίς καθόλου bezels, θα αρχίσω την νεκρώσιμη ακολουθία για το Kate. -
Ο/H Loksias έγραψε:
Μόνο αν βγάλει η Xiaomi ένα κινητό με full οθόνη 2-1/2 D και χωρίς καθόλου bezels, θα αρχίσω την νεκρώσιμη ακολουθία για το Kate.
-
Μη μου λες τέτοια!
Μολόγα τι ξέρεις, τώρα! -
Ωχ...ξέγινα από VIP και δεν το έχω πάρει χαμπάρι...πα να ξαναγίνω.
...ξανάγινα! -
-
Το μόνο που μου χάλασε , μετά από τέσσερα χρόνια χρήσης στο Kenzo ,είναι μια SD Card Samsung Evo plus 32gb.
-
Το εχω στην ακρη σαν 2ο κινητο και διαβασα προσφατα κατι για arrow os. το εχει περασει κανεις; αξιζει ;
-
ρε παιδια καμια μαγνητικη θηκη παιζει να υπαρχει καπου μετα απο τοσο καιρο? ή τζαμπα ψαχνω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα