OK, θα αναβαθμίσω και θα ενημερώσω σχετικά ...
Thanks!
Thanks!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλημέρα ,Ο/H banned79 έγραψε:
Τελικά επειδή μου έφυγε η εργοστασιακή ματ ζελατίνα που είχε από το εργοστάσιο παρήγγειλα και σε κάνα δύο μέρες μάλλον , θα το έχω .Υπάρχει και για το Redmi Note 3 αλλά Googlara την εταιρεία ( Qoltec ) και βρήκα τις διαστάσεις (148*72 με 61 διαγώνιο του 2 με 146*72 με 159 διαγώνιο του 3 ) αν είναι παρόμοιο με της Nillkin στις μετρήσεις και ταιριάζει η τρύπα στο μικρόφωνο θα με καλύψει μέχρι να παραγγείλω κάποιο για το Kate .Ο/H banned79 έγραψε:
Καλημέρα ,
είδα στο γνωστό ε σοπ , κάποια tempered glass για Redmi note 2 και 3 της εταιρείας Qoltec μήπως τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πεί μια γνώμη ?
Σκέφτομαι να πάρω ένα μέχρι να παραγγείλω κάποιο Nillkin ή να βγεί για το Kate .
Ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .
Ανάλογα με το πως κάθεται και η αυθεντική θήκη που περιμένουμε από το group buy λογικά θα έχει πάνω κάτω από καθόλου εώς 2 χιλιοστά κενό . Από ποιότητα δεν θα μπορέσω να σας πώ και πολλά μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν tempered .
Ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς αναλυτικές πληροφορίες για το πώς θα γυρίσω σε Miui 7 που δούλευε το hands free ?Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μεχρι να καταφέρουμε να ξεκλειδωσουμε bootloader και να βάλουμε την ελληνική θα έχουμε διάφορα προβληματα. Για παράδειγμα σε καποιους ή και σε όλους δεν δουλεύει σωστά το μικρόφωνο του handsfree.
Ο/H nial έγραψε:
Όχι, δεν μου ζήτησε καμία αναβάθμιση.Να κάνω;Ο/H harris70 έγραψε:
Καλορίζικο, δεν σου έκανε αναβάθμιση σε MIUI 8?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk