Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)

• Όλα καλά ...
      κάτι κολπάκια έκανε για κανά 2ωρο το wifi (δεν έβρισκε σήμα) αλλά μετά έστρωσε ...
      Ευχαριστώ όλους εδώ για την προθυμία να βοηθήσουν!
    • Μεχρι να καταφέρουμε να ξεκλειδωσουμε bootloader και να βάλουμε την ελληνική θα έχουμε διάφορα προβληματα. Για παράδειγμα σε καποιους ή και σε όλους δεν δουλεύει σωστά το μικρόφωνο του handsfree.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H banned79 έγραψε:

Ο/H banned79 έγραψε:

Καλημέρα ,
      είδα στο γνωστό ε σοπ , κάποια tempered glass για Redmi note 2 και 3 της εταιρείας Qoltec μήπως τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς να μας πεί μια γνώμη ?
      Σκέφτομαι να πάρω ένα μέχρι να παραγγείλω κάποιο Nillkin ή να βγεί για το Kate .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .
      Τελικά επειδή μου έφυγε η εργοστασιακή ματ ζελατίνα που είχε από το εργοστάσιο παρήγγειλα και σε κάνα δύο μέρες μάλλον , θα το έχω .Υπάρχει και για το Redmi Note 3 αλλά Googlara την εταιρεία ( Qoltec ) και βρήκα τις διαστάσεις (148*72 με 61 διαγώνιο του 2 με 146*72 με 159 διαγώνιο του 3 ) αν είναι παρόμοιο με της Nillkin στις μετρήσεις και ταιριάζει η τρύπα στο μικρόφωνο θα με καλύψει μέχρι να παραγγείλω κάποιο για το Kate .
      Ανάλογα με το πως κάθεται και η αυθεντική θήκη που περιμένουμε από το group buy λογικά θα έχει πάνω κάτω από καθόλου εώς 2 χιλιοστά κενό . Από ποιότητα δεν θα μπορέσω να σας πώ και πολλά μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν tempered .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .
      Καλημέρα ,
      τελικά το παρέλαβα ( για το Redmi Note 2 ) εχθές και το τοποθέτησα σήμερα .
      Σαν υλικό ποιότητα κλπ δεν μπορώ να πώ πολλά μιας και είναι μόλις το 2ο που πιάνω και το άλλο ήταν για το MI Pad 2 οπότε δεν έχω την εμπειρία για να κρίνω .
      Αρχικά η φωτό στο site είναι λάθος . Το γυαλί δεν έχει τρύπα στο κάτω μέρος αλλά 3 στο επάνω . Από αριστερά προς δεξιά μία στρογγυλή μία μεγάλη μακρόστενη και μία μικρή μακρόστενη .
      Στο Kate η στρογγυλή δεν πέφτει πουθενά , η μεγάλη μακρόστενη στο ακουστικό , ενώ η μικρή περίπου στα 3/4 του αισθητήρα . Πρίν κάνω την τοποθέτηση δοκίμασα τον αισθητήρα και δούλευει οκ .
      Η αφή είναι εφάμιλλη ή σχεδόν εφάμιλλη σαν αίσθηση με την σκέτη οθόνη και μέχρι στιγμής δεν 'έχω παρατηρήσει κάπου να χάνει .
      Η τοποθέτηση ήταν πανεύκολη ( και ήταν το 2ο που τοποθέτησα και 1ο σε τηλέφωνο ) με μία αππλή πίεση στο κέντρο κόλλησε σχεδόν μόνο του και δεν άφησε καθόλου φυσαλλίδες .
      Σαν εφαρμογή αριστερά δεξιά κάθεται ακριβώς ή σχεδόν ακριβώς ( επειδή έχω το χρυσό μπορεί να έχει καμιά μικροδιαφορά και να μην την διακρίνω ) ενώ πάνω και κάτω έχει ένα κενό περίπου μισό με ένα χιλιοστό ( δεν έχω ακόμα θήκη ίσως κάποιες θήκες να το καλύπτουν ) .
      Αυτές είναι οι πρώτες μου παρατηρήσεις με κάθε επιφύλαξη γιατί λόγω έλλειψης εμπειρίας με άλλα αντίστοιχα προιόντα μπορεί να λέω και άνακρίβειες . Κατά την γνώμη μου για 7 ευρώ κόστος από Ελλάδα ( δηλαδή το έχεις άμεσα ) αξίζει νομίζω μέχρι τουλάχιστον να βγεί κάποιο Nillkin αν θές κάποια προστασία άμεσα .
      Αν τα καταφέρω ( γιατί δεν το πολυέχω το άθλημα ) θα ανεβάσω αργότερα και φωτογραφίες .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .

Υ.Γ. Δεν δοκίμασα τον αισθητήρα της αυτόματης φωτεινότητας μιας και την έχω απενεργοποιημένη .
    • Εχω βάλει το Nillkin 9H+ για RN2, έχει μονο μια μακροστενη τρυπουλα, που φτανει μεχρι την καμερα.
      Απο εβαυ 7-8 νταλαρς, ποιότητα ΦΟ ΒΕ ΡΗ, και καλυπτει πλήρως. οποιος θελει link, pm.

AAA, παρελαβα απο Ali express σε 16 μερες, Δευτερα μεσημεράκι, και για πρωτη φορα στα χρονικά,
      ο ταχυδρόμος (Λ. Καλαμακίου) μου εφερε το δεμα και δεν αφησε χαρτάκι!!!! κ πιστέψτε με εχω κανει τη διαδικασια αυτή παρα πολλες φορες (για φιλους κλπ). Εμεινα αναυδος!!! Αν ουτε με το αυριανό update δεν καταφερω ν ξεκλειδώσω επισημα, λεω αν βρω χρόνο μεσα στο ΣΚ να το κάνω με τον ανεπισημο, για να δοκιμάσω τη THUNDER!

Εχει υποψη του κανεις αυτο που διάβασα στους ρώσσους (4pda, τώρα μόλις το είδα και στη μαμά) oti το Wi-fi 40Mhz (στα 2.4Ghz ) δεν υποστηριζεται ? (Qualcomm's forgotten in the source driver to add this option so that the phone works only on channel width 20Mhz.) έχουν βγάλει και fix οι μπαμπέσηδες... για τη rom της xiaomi.eu. (δηλαδή και τη THUNDER).

Solution:
      Modify /system/etc/firmware/wlan/prima/WCNSS_qcom_cfg.ini with any root allowed editor by adding line
      1. gChannelBondingMode24GHz=1

@gkalen αν θες link μίλα...

Επισης, λεω εγω τώρα, μηπως εχει καμια σχέση με το Unlock, η χώρα που εχουμε δηλώσει στο κινητο, μιας κ δν εχει Ελλάδα η 6.10.13? Εγω πχ εχω βαλει τουρκία λογω timezone...
      RN3 Kate - Audere Est Facere
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μεχρι να καταφέρουμε να ξεκλειδωσουμε bootloader και να βάλουμε την ελληνική θα έχουμε διάφορα προβληματα. Για παράδειγμα σε καποιους ή και σε όλους δεν δουλεύει σωστά το μικρόφωνο του handsfree.
      Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς αναλυτικές πληροφορίες για το πώς θα γυρίσω σε Miui 7 που δούλευε το hands free ?
      Είμαι έτοιμος να το σπάσω στον τοίχο!
    • Διαφήμιση
    • Για οσους ενδιαφερει:

Παρηγγειλα τη γνωστη θηκη ipaky για RN2 την οποια φορεσα σε RN3 kate.
      Πολυ καλη εφαρμογη και πολυ ομορφο αποτελεσμα (μεχρι να βρεθει ειδικη για το Kate).
      Η θηκη καλυπτει το finger sensor (προσωπικα δεν το χρησιμποιω) ενω η καμερα και το φλας ειναι ΟΚ.
      Επισης καλυπτονται και ολες οι επανω θυρες/πομποι. Επισης δεν τα χρησιμοποιω
      Η usb υποδοχη κατω ειναι ΟΚ.

Οπως ειπα μεχρι να βρεθει κατι ειδικο, η συγκεκριμενη θηκη ειναι super
    • Λοιπόν μετα το TWRP έγινε root, μπήκε xposed, MIUI tweaking Xposed :D και η V8.0.4.0.MHRMIDG απέκτησε μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει μόνιμα
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Δεν χρειάστηκε άλλαξα recovery και φλάσαρα μέσω EDL οπως έχει γραφτεί και εδώ. Ακόμα κλειδωμένος είναι
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nial έγραψε:

Ο/H harris70 έγραψε:

Καλορίζικο, δεν σου έκανε αναβάθμιση σε MIUI 8?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Όχι, δεν μου ζήτησε καμία αναβάθμιση.Να κάνω;

Να μην κάνεις! Εγώ ψάχνω πώς θα γυρίσω πίσω. Θα σταματήσει να σου δουλεύει το μικρόφωνο του hands free.