Ο/H harris70 έγραψε:
Αλήθεια η Beta που έχω βάλει και είναι η miui 8.10.13 πρέπει να κάνω χειροκίνητα update ή θα κάνει μόνο του.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H harris70 έγραψε:
Αλήθεια η Beta που έχω βάλει και είναι η miui 8.10.13 πρέπει να κάνω χειροκίνητα update ή θα κάνει μόνο του.
en.miui.comΟ/H harris70 έγραψε:
Υπάρχει κάπου να βλέπω αν έχει κάτι νέο για το update το συγκεκριμένο
Ο/H NasDriver έγραψε:
Και όμως είναι θέμα ονόματος παρόχου, με κλειστά τα δεδομένα εμφανίζει αυτόματα τον "προτιμώμενο τύπο δικτύου", με ανοικτά εμφανίζει την τρέχουσα δυνατότητα σύνδεσης (H, H+, 3G, 4G κτλ)
Αν αλλάξεις το όνομα φεύγει το 3G, 4G από την ονομασία όταν έχεις κλειστά τα δεδομένα.
Για να είμαι ειλικρινής αυτό μου είχε διαφύγει γιατί δεν δοκίμασα να ανοίξω τα δεδομένα μετά που άλλαξα το όνομα του παρόχου.Ο/H NasDriver έγραψε:
Μα αυτό σου λέμε, αυτό το 4G είναι Fake 4G μόνο σαν όνομα δηλαδή, όχι σαν πραγματική δυνατότητα πρόσβασης σε 4G ταχύτητες.
Το πραγματικό 4G το βλέπεις με ενεργά τα δεδομένα και επιλογή στο Προτιμώμενος τύπος δικτύου το LTE...τότε και μόνο τότε θα δεις εάν όντως έχει 4G σύνδεση και σε ποιες περιοχές
Εννοείται πως παρέχεται σε όλα τα μέλη βοήθεια ασχέτου vipΟ/H alekos-ep91 έγραψε:
ρε σεις ειμαι vip!!!χαχα
Το έκανα και εγώ. Σιγά που θα ασχοληθεί κανείς. Και αν ασχοληθεί κανείς, θα είναι μετά απο μήνες...Ο/H jbakog έγραψε:
Ξέρετε που μπορώ να αναφέρω το bug με το μικρόφωνο του handsfree στο επίσημο site της xiaomi?
ΟΚ το βρήκα εδω. Αυτό εδώ το θέμα είναι το πιο κοντινό. Όσοι έχουν πρόβλημα με το handsfree καλό είναι να το κάνουνε confirm για να το τρέξουνε λιγάκι.
Πολύ καλή η περιγραφή σου, το δοκίμασα στο δικό μου redmi note 2 με Cosmote και μου εμφανίζει GR COSMOTE σκέτο, 2G δηλαδή.Ο/H LoukG έγραψε:
Σύμφωνα με τα παραπάνω, έχω διαπιστώσει ότι εφόσον δεν είναι ανοικτά τα δεδομένα, θα έπρεπε να εμφανίζει το fake όνομα, όπου στην περίπτωση του 2G είναι το vodafone GR. Αλλά εμφανίζει το fake το όνομα του 4G που είναι vodafone GR 4G. Και όσο είναι ενεργό το WiFi και γράφει 4G, πάω στην ρύθμιση του προτεινόμενου δικτύου και ακόμα είναι επιλεγμένο το 2g.
Ωραία, από την επόμενη φορά θα προσπαθώ να είμαι από την αρχή πιο αναλυτικόςΟ/H NasDriver έγραψε:
Πολύ καλή η περιγραφή σου, το δοκίμασα στο δικό μου redmi note 2 με Cosmote και μου εμφανίζει GR COSMOTE σκέτο, 2G δηλαδή.Ίσως να είναι κάτι άλλο της Vodafone![]()